Ένα αυτόγραφο και μια αφιέρωση από έναν καλλιτέχνη που θαυμάζεις είναι κάτι που κρατάς για πάντα φυλαγμένα στο δωμάτιο σου…. Αυτό θα κάνει μάλλον και η ερμηνεύτρια που πήρε αυτόγραφο από τον Γιώργο Χατζηνάσιο.

Γιώργος Χατζηνάσιος - Baraonda music hall

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος υπέγραψε το cd που έχει κυκλοφορήσει με τον Γιώργο Θεοφάνους στην Μαρία Καρλάκη και εκείνη το ανέβασε στα social media γράφοντας πόσο συγκινημένη είναι για την αφιέρωση του, αλλά και το δέος που ένιωσε με την συνάντηση τους.

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος είναι ένας σπουδαίος συνθέτης που έχει γράψει τεράστια μουσικά έργα και η Μαρία Καρλάκη τον θαυμάζει και το δείχνει, αφού σε lives εμφανίσεις της ερμηνεύει πολλές από αυτές τις επιτυχίες.
Την Δευτέρα, ανέβηκε στα social media της δισκογραφικής της εταιρείας Heaven Music το teaser του νέου της τραγουδιού δίνοντας μας μια πολύ μικρή γεύση. Το teaser γράφει Yarem!

Το Yarem είναι ένα από τα τραγούδια του Γιώργου Χατζηνάσιου που έχει συνθέσει και οι στίχοι του ανήκουν  στον σημαντικό ποιητή και στιχουργό Νίκο Γκάτσο που έχει ερμηνεύσει πρώτη η Νάνα Μούσχουρη.

Το αυτόγραφο  του Χατζηνάσιου στην Καρλάκη

αυτόγραφο

Λέτε, αυτά να συνδέονται μεταξύ τους και η Μαρία Καρλάκη να επιφυλάσει μια τεράστια έκπληξη στο κοινό της και να κάνει την ανατροπή;

Σχόλια