Ποιο είναι το τραγούδι που μας κόλλησε αυτή την εβδομάδα; Η συντακτική ομάδα του GetGreekMusic σας δίνει την απάντηση.

Το τραγούδι που μας κόλλησε αυτή την εβδομάδα

 

Το τραγούδι που μας κόλλησε αυτή την εβδομάδα

Είτε από το μακρινό, είτε από το κοντινό παρελθόν, είτε από πρόσφατες κυκλοφορίες. Λαϊκά, ελαφρολαϊκά, pop, rock, urban, hip hop, έντεχνο και ότι άλλο μπορεί να μας ”κολλήσει” στο μυαλό. Τραγούδια που τα ακούμε κάθε μέρα. Από το πρωί στο γραφείο, στο σπίτι, μέχρι και πριν πέσουμε για ύπνο.

Αν θέλεις να ακούς τις πιο έξυπνες μουσικές Playlists, για όλα τα γούστα, για όλες τις ώρες, με περισσότερες από 5.000 επιλογές, γίνε και εσύ ένας από τους Subscribers στο πιο funky and music channel στο Youtube. Το GGM μετρά περισσότερους από 400.000 Subscribers, έλα και συ στην παρέα μας. Κάνε την εγγραφή σου εδώ:

-> https://www.youtube.com/user/GetGreekMusic <-

Μιχάλης Οικονομάκος: Είναι η επιτυχία του καλοκαιριού. Η Number 1 καλλιτέχνης της χώρας μας σε μια άκρως καλοκαιρινή και Dance συνεργασία με τον μετρ του είδους, Φοίβο. Ένα κομμάτι που ήδη μου κόλλησε και το ακούω κάθε μέρα στο γραφείο για να μου φτιάξει τη διάθεση. Πιστεύω πως θα γίνει χαμός το καλοκαίρι…

Έλενα Παπαρίζου – Haide

 

Γιώργος Μαντάς: Όταν είχε πρωτοβγεί το άκουγα συνέχεια. Παίζει τα μισά views του βίντεο κλιπ να τα έκανα εγώ. 4 χρόνια μετά το θυμήθηκα, μου κόλλησε ξανά και σας το παρουσιάζω.

“Φτάνω στο Θεό.
Μες στον κόσμο που υπάρχεις μόνο
είναι αρκετό,
ό, τι κι αν πω στο αφιερώνω…”

Βίκυ Λέλε: Το τραγούδι που μου κόλλησε αυτή την εβδομάδα είναι από Imam Baildi γιατί περιμένω πως και πως την πρώτη τους συναυλία στις 6 Ιουλίου!

Σχόλια