Το Survivor βρίσκεται μια στροφή πριν την τελική ευθεία για την κόψη του νήματος. 3 άτομα βρίσκονται στην ημιτελική φάση και το GetGreekMusic παρουσιάζει τα τραγούδια που ταιριάζουν στους finalists του Survivor.

finalists του Survivor

Γιώργος Αγγελόπουλος ή κατά κόσμον Ντάνος, Μάριος Πριάμος και Κωνσταντίνος Βασάλος. Ένας Σκιαθίτης, ένας Κύπριος και ένας Αθηναίος διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο του πιο δημοφιλούς τηλεοπτικού παιχνιδιού των τελευταίων ετών για την ελληνική τηλεόραση.

Το παιχνίδι επιβίωσης που καθήλωσε 5 μήνες τώρα την μεγαλύτερη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού, μικρούς και μεγάλους, φτάνει στο τέλος του. Ποιο τραγούδι ταιριάζει στους 3  finalists του Survivor, τον Ντάνο, τον Μάριο και τον Βασάλο;

Τα τραγούδια για τους finalists του Survivor

Για τον Ντάνο

Εγώ είμαι ο Γιώργος το παιδί της γειτονιάς, αλλά άμα θέλω και ο άνδρας της χρονιάς”. Ο Αγγελόπουλος έχει προκαλέσει εξάρτηση σε πολλές γυναίκες και σε κάθε παιχνίδι έφερνε τα ίσια ανάποδα.

Για τον Μάριο

Ο ορισμός του ”Μαχητή”. Πραγματικό λιοντάρι στο στίβο μάχης, αέρινος με ταχύτητα ανέμου και δύναμη που σπάει σίδερα. Ένας πραγματικός Δυναμίτης

Για τον Βασάλο

Ο ωραίος της παρέας. Σίγουρα ένας γητευτής πολλών κοριτσιών. Μέσα από την πολύτιμη βοήθεια του μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε με τους συμπαίκτες του, ανέδειξε τον σπάνιο χαρακτήρα του, όπως και στο θέμα συμβίωσης κάθε μέρα.. ”Κράτα με και μη σε νοιάζει τίποτα μη σε τρομάζει” είπε σε κάθε του συμπαίκτη μέσα από τις πράξεις του.

Διάβασε ακόμη: Ποια η γνώμη της Σοφίας Βόσσου για το Survivor;

Σχόλια