Η Σοφία Βόσσου άνοιξε την καρδιά της στην ραδιοφωνική εκπομπή του Κεν ΑλεξανδράτουFollow Us” στον σταθμό Fresh Radio Athens.

Αρχικά η κουβέντα περιστράφηκε στο φαινόμενο «Survivor». Η καταξιωμένη τραγουδίστρια τόνισε πως δεν το παρακολουθεί, αφού δεν βρίσκει τίποτα το ενδιαφέρον σε αυτό. «Το είδα μισή φορά και έκλεισα την τηλεόραση. Δεν μπορώ, βαριέμαι. Τι να βλέπω…. Δεν κάθομαι να διαβάσω ένα ωραίο βιβλίο, να δω μια ταινία, που γουστάρω. Να κάθομαι να βλέπω τι αγωνίσματα, που κυλιούνται στην λάσπη;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε για το τι έφταιξε και χώρισε πρόσφατα με τον σύντροφό της, ο οποίος ήταν ενθουσιασμένος με τον επικείμενο γάμο τους, η Σοφία δεν μάσησε τα λόγια της. «Και για τον πρώην σύντροφό μου μπορεί να ήταν ωραίο όλο αυτό και διασκεδαστικό. Το ότι ήταν μέσα στα πράγματα. Ξέρεις καμιά φορά οι άνθρωποι γοητεύονται από αυτό. Δεν τα βρήκαμε, δεν ταίριαξε η κατάσταση, όλα καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα για πρώτη φορά αποκαλύπτει πως σύντροφος της στο παρελθόν ήταν ομοφυλόφιλος και είχε διπλή ζωή, χωρίς η ίδια να το γνωρίζει. Όταν ωστόσο το ανακάλυψε, όπως παραδέχεται έπεσε στα πατώματα τονίζοντας ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να το συγχωρήσει.«Όχι δεν το συγχωρώ. Το να θες άλλο και να είσαι αλλού και να βασανίζεις έναν άλλον δεν θα το συγχωρούσα», είπε συμπληρώνοντας: «Το να σκοτώνεις μια ψυχή καθημερινά είναι πολύ άσχημο πράγμα».

Παρότι το ψέμα και την απατεωνιά δεν μπορεί να τη συγχωρήσει, δεν κρύβει πως δεν συμβαίνει το ίδιο και με την απιστία. «Το έχω συγχωρήσει γιατί ξέρω ότι έγινε για να ξεφύγει από μια κατάσταση που ουσιαστικά τον πίεζαν άλλοι. Και ξέσπαγε εκεί», δήλωσε. Η Σοφία δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και το τέλος της σχέσης τους.

Συγκεκριμένα εξομολογείται πως χώρισαν όταν ενώ ήταν μαζί με τον παρουσιαστή έμαθε για τη σχέση του με την Φωτεινή Γεωργαντά. «Δεν πήγαινε άλλο η σχέση, ερωτεύτηκε ο Αντρέας τη Φωτεινή Γεωργαντά και εκείνη τον ερωτεύτηκε πάρα πολύ. Το έμαθα όταν ήμασταν μαζί», παραδέχεται. Τότε μάλιστα όχι μόνο στεναχωρήθηκε, αλλά έγραψε και το τραγούδι το «Σώμα που προδόθηκε».

Επιπλέον η Σοφία αναφέρει πως είναι σίγουρη πως ο Αντρέας θα βγει από τη δύσκολη φάση στην οποία βρίσκεται και θα επανέλθει δριμύτερος. «Δεν είναι στα καλύτερά του, αλλά νομίζω ο κύκλος έχει γυρίσματα, δεν έχει κλείσει για τον Αντρέα. Περνάει την περίοδο της μοναχικότητας και νομίζω θα ξεπεταχτεί. Είναι κρίμα και άδικο να μην υπάρχει ο Αντρέας στην ελληνική τηλεόραση. Το θεωρώ μεγάλη αδικία», τονίζει συμπληρώνοντας πως δεν του έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις.

Η Σοφία Βόσσου μιλάει για όλα

Σχόλια