Τα 3 καλύτερα δωρεάν μουσικά app για το κινητό_tablet σου

Τα 3 καλύτερα δωρεάν μουσικά app για το κινητό_tablet σου

3 δωρεάν μουσικές εφαρμογές που πρέπει να έχει το κινητό/tablet  σου

Σχεδόν όλοι μας έχουμε smartphone και η μουσική είναι από τα είδη εφαρμογών (applications) που είναι πολύ δημοφιλή. Παρακάτω θα βρείτε 5 μουσικές εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες που πρέπει να έχετε απαραίτητα!

Shazam

Όσοι δεν ξέρουν το Shazam και το κατεβάσουν σίγουρα θα αναρωτιούνται γιατί κανείς δεν τους το είπε πιο σύντομα. Με απλά λόγια το Shazam είναι μια εφαρμογή που ακούει ένα οποιοδήποτε τραγούδι και σε μερικά δευτερόλεπτα το αναγνωρίζει και μας δίνει πολλές πληροφορίες για το τραγούδι αλλά και τον μουσικό/συγκρότημα. Αφού το εντοπίσετε μπορείτε να το αγοράσετε, να δείτε το video στο YouTube, να διαβάσετε τους στίχους, να το μοιράσετε στους φίλους σας στο Facebook και το Twitter, ακόμα και το πότε ένας καλλιτέχνης περιοδεύει.  Κατεβασέ το δωρεάν!

[nggallery id=2]

 

SoundCloud

Το SoundCloud είναι η κορυφαία κοινωνική πλατφόρμα μουσικήε στον κόσμο, με πάνω από δέκα ώρες μουσικής να ανεβαίνει κάθε λεπτό. Η μουσική στο SoundCloud είναι δωρεάν, χωρίς διαφημίσεις και χωρίς μηνιαία πληρωμή.  Κατεβασέ το δωρεάν!

[nggallery id=4]

 

TuneIn Radio

Το TuneIn σας επιτρέπει να ακούτε ραδιόφωνο από όλο τον κόσμο με μουσική, αθλητικά, ειδήσεις, εκπομπές  και κωμωδία από κάθε ήπειρο. Απολαύστε 70.000 ραδιοφωνικούς σταθμούς ζωντανά και 2 εκατομμύρια podcasts, συναυλίες ή παραστάσεις για το τηλέφωνο ή το tablet σας, όλα δωρεάν. Ενώ έχουμε δει και ελληνικές εφαρμογές για ραδιόφωνα, η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες δεν έχουν και πολύ καλές κριτικές, εν αντιθέση με το TuneIn Radio που όλοι λένε τα καλύτερα. Κατεβασέ το δωρεάν!

[nggallery id=3]

 

Ελληνικές εφαρμογές για ραδιόφωνο: “Ραδιόφωνο Free”, “iRadio GR Free”, “Hot ραδιόφωνο Ελλάδα”, “Greek Radio”

Ελληνικοί Ραδιοφωνικοί Σταθμοί: “Kiss Fm 92,9”, “Radio Sfera”, “Red 96,3”, “Love Radio 97,5”, “Lampsi FM Athens 97,5”, “Athens Dee Jay 95,2”, “Mad Radio 106,2”, “Dromos FM 89,8”

 

 

Σχόλια