Είσαι νέος τραγουδιστής και θέλεις να σε ακούσει το κοινο; Αγαπάς την μουσική και θες να ανακαλύπτεις νέους καλλιτέχνες;

Μια νέα πρωτοποριακή εφαρμογή έρχεται να ταράξει τα νερά στον κόσμο της μουσικής.

Η εφαρμογή Reckit είναι ο πρώτος ηλεκτρονικός διαγωνισμός τραγουδιού στην Ελλάδα!

Reckit διαγωνισμός τραγουδιού

Το νέο καινοτόμο project της Ελληνικής Μουσικής Σκηνής είναι πλέον εδώ και θα γίνει ο νέος τρόπος ανάδειξης νέων τραγουδιστών.

Αν τραγουδάς μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή Reckit και να ηχογραφήσεις τα αγαπημένα σου τραγούδια.

Στην συνέχεια οι χρήστες της εφαρμογής βαθμολογούν και με βάση τον καινοτόμο αλγόριθμο που χρησιμοποιεί η εφαρμογή γίνεται η κατάταξη των νέων τραγουδιστών.

Κάθε μήνα βραβεύονται οι τραγουδιστές και τα τραγούδια που συγκεντρώνουν τις υψηλότερες βαθμολογίες.

Ακόμη και αν δεν ανήκεις σε εκείνους που θέλουν να συστήσουν την φωνή και τα τραγούδια τους στο κοινό, μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή στο κινητό σου και να ακούσεις όλους τους νέους ταλαντούχους τραγουδιστές με ένα… κλίκ.

Η εφαρμογή ξεχωρίζει η βαθμολογία προκύπτει αποκλειστικά από το κοινό και όχι από κάποια κριτική επιτροπή και είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως διαφυλάσσεται η ανωνυμία των χρηστών που ψηφίζουν.

Τη δυναμική ομάδα του Reckit αποτελούν οι Νίκος Γκολιόπουλος, Νικήτας Κουσιάκης, Βασίλης Σακελλαρίου Γιάννης Βαφειάδης, Θεοδώρα Λαγογιάννη και Νίκος Αγκαθέρης και όλοι τους έχουν συμμετάσχει και διακριθεί στο πρόγραμμα της Εικονικής Επιχείρησης του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων- Junior Achievement Greece.

 

Σχόλια