Το Event που έγινε θεσμός και συνδυάζει μόδα και μουσική έφτασε στην τελική ευθεία. Απόψε το βράδυ τα φώτα είναι στραμμένα στην σκηνή του ολυμπιακού κέντρου ξιφασκίας όπου θα πραγματοποιηθεί το Madwalk 2017.

Τι θα φορέσει στο Madwalk η Μαίρη Συνατσάκη

Όλα φαίνονται έτοιμα λίγο πριν την μεγάλη βραδιά. Οι δυο παρουσιαστές, Γιώργος Μαζωνάκης και Μαίρη Συνατσάκη είναι πολύ ενθουσιασμένοι για την αποψινή βραδιά. Ξέρουμε ότι τόσο το στυλ όσο και τα ρούχα είναι αυτά που θα κλέψουν την παράσταση ειδικά στο act παρουσίασης. To People πήρε συνέντευξη λοιπόν από την Μαίρη, λίγο πριν την εμφάνιση της στο αποψινό event και μας αποκάλυψε τι θα φορέσει στο Madwalk η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μίλησε στο φακό του περιοδικού και μας έδειξε το απίστευτο φόρεμα! Πραγματικά το φόρεμα που επέλεξε είναι υπέροχο και σίγουρα θα κλέψει την παράσταση!

Η παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: “Από την πρώτη χρονιά του MadWalk ήμουν εκστασιασμένη με το γεγονός ότι η μόδα συνδέεται έτσι με τη μουσική. Νιώθω να ταυτίζομαι και έχω τεράστια χαρά μέσα σε αυτό” ενώ για την συνύπαρξη της με τον Γιώργο Μαζωνάκη δήλωσε στο τιμόνι της παρουσίασης είπε: “Ο Γιώργος είναι πάρα πολύ ενθουσιώδης και πολύ έτοιμος να δουλέψουμε σκληρά. Έχει μία παιδικότητα στον τρόπο που το αντιμετωπίζει με την έννοια της χαράς και της ανυπομονησίας και ταιριάζουμε πολύ σε αυτό. Επίσης, είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πάρα πολύ για το στιλ του, ίσως ο μοναδικός Έλληνας που έχει τολμήσει να πειραματιστεί τόσο και να μπορεί να το υποστηρίξει τόσο καλά. Οπότε τον θεωρώ ιδανικό για παρουσιαστή της βραδιάς.”

Τι θα φορέσει στο Madwalk η Μαίρη Συνατσάκη; O Fashion Stylist που θα επιμεληθεί την εμφάνιση της Μαίρης, είναι ο Άρης Γεωργιάδης! Η ίδια δήλωσε: “Στόχος και των δύο μας ήταν να δώσουμε έναν πιο street χαρακτήρα στις εμφανίσεις μου, γιατί και εγώ και οι υπόλοιπες γυναίκες που έχουν βρεθεί στην παρουσίαση του Madwalk έχουμε φορέσει το χολιγουντιανό red carpet look. Έτσι φέτος θέλαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Ωστόσο, το κόκκινο χαλί θα το τιμήσουμε με παραμύθι!”. Και πράγματι το υπέροχο φόρεμα με τις μεταλλικές λάμψεις μόνο σε παραμύθι μπορεί να παραπέμπει με πριγκίπισσα την Μαίρη Συνατσάκη. Ανυπομονούμε να την δούμε απόψε!

Τι θα φορέσει στο Madwalk η Μαίρη Συνατσάκη;

Τι θα φορέσει στο Madwalk η Μαίρη Συνατσάκη

Σχόλια