Πλέον μπορείτε να ακούσετε και τα 8 τραγούδια των 8 φιναλίστ του The Voice!

Η Μαρία-Έλενα Κυριάκου είναι η μεγάλη νικήτρια του 1ου κύκλου του The Voice of Greece.  Η Κύπρια συμμετέχουσα από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή, κατάφερε να συγκεντρώσει το 37,5 των ψήφων του κοινού, με την Αρετή Κοσμίδου να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής με 35,8% σε μια ψηφοφορία “θρίλερ”, αφού το αποτέλεσμα μέχρι και τα τελευταία λεπτά δεν ήταν σίγουρο.

Πέρα από τις κυκλοφορίες των 4 φιναλίστ του The Voice, “Δυό Εγωισμοί”, “So Cruel”, “Για Την Πάρτη Της” και “Εγώ Είμαι Εγώ” που ακούσαμε ήδη πριν από λίγες ημέρες, το GetGreekMusic σας παρουσιάζει και τα υπόλοιπα 4 τραγούδια από το Γιούρι Μελικόβ, τον Βασίλη Χατζηπαρτάλη, την Κατερίνα Λιόλιου και τον Άλεξ Οικονόμου, οι οποίοι έφτασαν μια ανάσα πριν από τον τελικό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις που εξασφάλισε το GetGreekMusic από την δισκογραφική εταιρία Minos EMI/Universal που ανέλαβε εξ ολοκλήρου το The Voice, και οι 8 πρώτοι συμμετέχοντες έχουν ήδη υπογράψει με την εταιρία για τις κυκλοφορίες τους, ενώ ενδέχεται να προστεθούν ακόμα 2 ονόματα από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες που δεν κατάφεραν να φτάσουν στην τελική οχτάδα.

 

Αυτά είναι τα 4 νέα τραγούδια από τους υπόλοιπους τέσσερις φιναλίστ του The Voice, που ακούτε μέσα από το GetGreekMusic:

 

Γιούρι Μελικόβ – Be My Baby

Κατέβασε το από το iTunes: http://bit.ly/Yuri_Melikov

 

Κατερίνα Λιόλιου – Όλοι Μαζί

 

Βασίλης Χατζηπαρτάλης – Εδώ Είμαι Εγώ

Κατέβασε το από το iTunes http://bit.ly/Vassilis_Chatzipartalis

 

Άλεξ Οικονόμου – Ό,τι Μου Ζητήσεις

Κατέβασε το από το iTunes http://http//bit.ly/Alex_Economou

Σχόλια