Η Panik Records στο Madwalk 2017! Το Μadwalk έκλεψε τις εντυπώσεις και αυτή την χρονιά! Υπέροχες σκηνικές παρουσίες, μοναδικά act και λαμπερές εμφανίσεις!

Το Event που συνδυάζει την μουσική και την μόδα επέστρεψε δυναμικά και αυτή τη χρονιά, με μεγάλη συμμετοχή καλλιτεχνών και σχεδιαστών. Όλοι ανυπομονούν να μεταδοθεί το Madwalk 2017 τηλεοπτικά όπως γίνεται κάθε χρόνο. Επειδή μας τρώει η περιέργεια για το πως ήταν τα act των αγαπημένων μας καλλιτεχνών, η Panik Records φρόντισε να ανεβάσει μερικά βιντεάκια στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram με αποσπάσματα από τα act των καλλιτεχνών της δισκογραφικής, στο Madwalk 2017.

Η Demy στο catwalk των Deux Hommes και η Ελένη Φουρέιρα στο Act του Βρεττού Βρεττάκου. 

Μια μικρή γεύση από το χθεσινό @MadWalk με τις @demy_official και @foureira #PanikEntertainmentGroup ✌?

A post shared by Panik Entertainment Group (@panik_entertainment_group) on

Ο ΝΙΝΟ στη σκηνή του Madwalk 2017 για το brand Kendall + Kylie Jenner και oι OtherView με τη Josephine για το fitness act, ερμηνεύοντας το Hey Babe.

Playmen και ο Αναστάσιος Ράμμος συνοδεύουν υπό τους ήχους του Highway to Hell, για τις δημιουργίες του Απόστολου Μητρόπουλου, Tim Chris και Courtney Parker.

Νίνα Λοτσάρη στη σκηνή του Madwalk και Melisses σε εορταστικό closing act παρέα με τους Dj Young και TAY και όλα τα μοντέλα που πήραν μέρος επί σκηνής.

Σχόλια