Τι ανέβασε η Έλλη Κοκκίνου για το Your Face Sounds Familiar στον προσωπικό της λογαριασμό στο Intagram;

H γνωστή τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου, όπως σας έχουμε ήδη κάνει γνωστό θα συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar. Το αγαπημένο show με τις μεταμορφώσεις, το υπέροχο σκηνικό, τα πολύχρωμα κοστούμια αλλά και τις εξαιρετικές εμφανίσεις των καλλιτεχνών μιμούμενοι άλλους παγκόσμια γνωστούς καλλιτέχνες, κάνει την επιστροφή του για ακόμα μια χρονιά στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Τι ανέβασε η Έλλη Κοκκίνου για το Your Face Sounds Familiar

Το τιμόνι της παρουσίασης γι ακόμα μια χρονιά κρατά στα χέρια της η λατρεμένη Μαρία Μπεκατώρου, η οποία παρουσιάζει και το Πρωινό ΣουΚού κάθε Σαββατοκύριακο ενώ συμμετέχει ενεργά στην πρωινή ζώνη του ANT1. Η νέα κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar αποτελείται από δυο παλαιότερα μέλη της κριτικής επιτροπής και δύο νέα. Ο μοναδικός Νίκος Μουτσινάς θα βρίσκεται και φέτος στην κριτική επιτροπή στην οποία συνεχίζει από πέρσι με τον Σταμάτη Φασουλή. Τα νέα μέλη της κριτικής επιτροπής που ήδη έχουν κλέψει τις εντυπώσεις είναι η Έλλη Κοκκίνου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Η πρώτη επίσημη συνάντηση της ομάδας του Your Face Sounds Familiar έγινε στο Artisanal, το μαγαζί του Φώτη Σεργουλόπουλου όπου όλοι μαζί συναντήθηκαν στο γνωστό bar restaurant  και έδειξαν να ανυπομονούν για την τηλεοπτική συνεργασία τους ενώ ανακοίνωσαν την τηλεοπτική τους πρεμιέρα για το δημοφιλές show. Την Κυριακή 23 Απριλίου λοιπόν, θα συντονιστούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για να δούμε την επίσημη πρεμιέρα του Your Face Sounds Familiar. Βλέπουμε πως και φέτος το show παραμένει σταθερά στην μέρα που ήταν όλες αυτές τις σεζόν, την Κυριακή.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι ένα πάρα πολύ αγαπημένο show που έχει αγκαλιάσει ο κόσμος θερμά και συνεχίζει να του αρέσει, αφού συνδυάζει θεατρικό χαρακτήρα με μουσική, λαμπερές προσωπικότητες και είναι ιδιαίτερα ευχάριστο αφού όλα τα παραπάνω γίνονται με μεγάλο επαγγελματισμό αλλά και μεγάλη δόση χιούμορ. Επίσης κάθε φορά που υπάρχει αναφορά στο Your Face Sounds Familiar στα social media, τα like και τα comments παίρνουν φωτιά!

Τι ανέβασε η Έλλη Κοκκίνου για το Your Face Sounds Familiar;

Σχόλια