Μια φήμη έχει ξεσπάσει στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια εδώ και λίγες ώρες που θέλει τους Droulias Brothers για καθαρά προσωπικούς τους λόγους να αποχωρούν οικειοθελώς από το Survival Secret!

Droulias Brothers

Με την είδηση να διαδίδεται αστραπιαία από στόμα σε στόμα, φτάνοντας και στα αυτιά στενού τους συνεργάτη που γνωρίζει τα πάντα για τη συμμετοχή του Κωνσταντίνου και Ηλία Δρούλια στο ριάλιτι επιβίωσης του «Ε» , κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν ισχύει αλλά τα δύο αδέρφια θα παλέψουν μέχρι τελικής πτώσεως.

Ο Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας μέχρι στιγμής έχουν αποδείξει πώς είναι οι στυλοβάτες του παιχνιδιού αφού δίνουν όλο τους το είναι σε κάθε αγώνισμα, ενώ με την ακεραιότητα του χαρακτήρα τους είναι οι μόνοι που δεν έχουν προκαλέσει αντιπάθειες και ίντριγκες στο παιχνίδι. Μια συμπεριφορά που τους έχει κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς στο τηλεοπτικό κοινό που τους εκθειάζουν στα social media!

Όπως τους έχουν ακούσει μάλιστα να εξομολογούνται, τόσο ο Κωνσταντίνος όσο και ο Ηλίας Δρούλιας, δεν έχουν παρεκκλίνει ούτε στιγμή από τον αρχικό σκοπό που μπήκαν στο ριάλιτι επιβίωσης, που δεν είναι άλλος από το να στηρίξουν μία ελληνική τηλεοπτική παραγωγή και να κερδίσουν το έπαθλο για καλό σκοπό.

Droulias Brothers

Σχόλια