Αρκετά ήταν αυτά που αποκάλυψε ο Θοδωρής Μαραντίνης για το X Factor. Ο γνωστός performer δεν θα είναι το team του φετινού show, κάτι που σχολίασε στις τηλεοπτικές κάμερες.

Θοδωρής Μαραντίνης για X Factor

Στις πρόβες για το φετινό MadWalk, που θα γίνει σήμερα, ήταν ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος μίλησε στις κάμερες τις εκπομπής, ”Φτιάξε Καφέ να στα πω”. Αναμένουμε με αγωνία να δούμε το σημερινό act, καθώς και τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, όσον αφορά δισκογραφικά το συγκρότημά του, αλλά και για το αν θα εμφανίζεται σε κάποιο νυχτερινό κέντρο ή θα κάνει περιοδείες ανά την Ελλάδα.

Θοδωρής Μαραντίνης για το X Factor – Οι δηλώσεις του

Ο διάσημος τραγουδιστής σχολίασε την αποχή του από το φετινό X-Factor, λέγοντας: «Τηλεοπτικά φέτος απέχουμε. Όχι ότι είχαμε και καμιά τρομερή παρουσία. Μια φορά ήμασταν. Οπότε έχουμε εστιάσει λίγο στα μουσικά. Από εκεί και πέρα είναι κάτι που σίγουρα κάποια στιγμή θα ξανάρθει» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αποκάλυψε τον λόγο. “Ο ΣΚΑΪ πήρε μια απόφαση στο X Factor να κάνει μια ριζική ανανέωση, οπότε όπως βλέπετε οι πιο πολλοί συντελεστές δεν είναι εκεί. Η Tamta έχει μείνει ουσιαστικά, έπρεπε να υπάρχει μια γυναίκα. Από το κανάλι μου είπαν ότι ο σκοπός τους ήταν να κάνουν μια ανανέωση. Ίσως επειδή υπάρχουν τόσα πολλά τηλεοπτικά προϊόντα στο ίδιο αντικείμενο αυτή τη στιγμή, να ήθελαν να δώσουν μια διαφορετική πνοή στην εκπομπή. Πολύ καλά έκαναν και δικαίωμα τους είναι”.

Πέρυσι στο X Factor πέρασα πάρα πολύ ωραία. Ήταν η ομάδα πολύ καλή και οι συντελεστές όλοι πραγματικά πολύ δημιουργική. Κέρδισα κι εγώ πολλά πράγματα και από τα παιδιά. Έχω πολύ θετική εμπειρία και νομίζω και μπορώ να το κάνω και έχω κάτι να προσφέρω. Οπότε με τις κατάλληλες συνθήκες ναι θα το ξαναέκανα”.

Τέλος δήλωσε ακόμα πως θα είχε πλάκα να κάνουν κάτι μαζί με την σύζυγο του Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ αποκάλυψε πως έχει στο μυαλό του κάποια τηλεοπτικά σχέδια που ίσως υλοποιηθούν την επόμενη χρονιά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

 

Σχόλια