Γιώργος Θεοφάνους για X-Factor: "Στην Ελλάδα υπάρχει χώρος για οποιονδήποτε άνθρωπο θέλει να δημιουργήσει"
Ο Γιώργος Θεοφάνους, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Αγορά” και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο επόμενο τηλεοπτικό του βήμα μετά το X-Factor.

Συγκεκριμένα ο μουσικοσυνθέτης επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να παρουσιάζει ένα νέο talent show για παιδιά στο ΣΚΑΪ, ενώ αποκάλυψε το όνομα της νέας αυτής εκπομπής.

“Θα λέγεται “Junior Music Stars” και χαίρομαι πολύ που θα βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του ΣΚΑΪ. Είναι ένα παιδικό talent show, το οποίο, κατά την άποψή μου, έρχεται να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα αυτό που έκανε το “Music School” που κάναμε στο Mega. Εμένα μου έλειπε κάτι από εκείνο το παιχνίδι και νομίζω ότι θα το έχουμε σε αυτό που ετοιμάζουμε. Για μένα μουσική δεν είναι μόνο το να τραγουδάς και να θέλεις να γίνεις η Βίσση και ο Ρέμος. Μουσική είναι επίσης να παίζεις κάποιο μουσικό όργανο, να έχεις γνώσεις στην παραδοσιακή μουσική του τόπου σου και όχι μόνο. Το παιχνίδι ετοιμάζεται να ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι, που τα παιδιά δεν έχουν σχολείο.”

Σχόλια