Γιώργος Θεοφάνους @ Καλημερούδια
Ο Γιώργος Θεοφάνους βρέθηκε στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου “Καλημερούδια” και μίλησε για τη συμμετοχή του, ξανά, στο X-Factor.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις φήμες που τον ήθελαν να μην έχει καλές σχέσεις με την Πέγκυ Ζήνα στο παρελθόν. Συγκεκριμένα δήλωσε:
Με την Πέγκυ έχουμε δουλέψει μαζί, έχουμε διαφωνήσει στο παρελθόν. Πολλοί έρχονται σήμερα και μου λένε: ‘’καλά δεν ήσασταν τσακωμένοι με την Πέγκυ; πως;’’. Άλλος ο ένας ρόλος, άλλος ο άλλος. Με την Πέγκυ Ζήνα ήμασταν τσακωμένοι πολλά χρόνια. Είχαμε μια επαγγελματική διαφωνία, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι αναγνωρίζω ότι είναι μια πάρα πολύ καλή λαϊκή τραγουδίστρια. Φαντάζομαι το ίδιο αισθάνεται και εκείνη για τη δουλειά που κάνω εγώ. Δεν είχαμε συζητήσει έκτοτε, ο ΣΚΑΪ έκανε το ”προξενιό”.”

Και συνεχίζει για την υπόλοιπη κριτική επιτροπή:
“Αλλά όλες οι πλευρές ήταν θετικές. Με την Τάμτα δεν έχω δουλέψει, με τον Θοδωρή κάναμε κάποιες διασκευές σε τραγούδια του Αντώνη. Έχει χιούμορ ο Θοδωρής. Ελπίζω ότι θα παίξουμε αυτό το πινγκ πονγκ και θα έχει πλάκα. Αλλιώς δεν έχει λόγο να το κάνουμε. Δεν νιώθω ότι πάμε να σώσουμε τον κόσμο. Δεν νιώθω ότι πάμε να βρούμε το καινούριο μεγάλο αστέρι της μουσικής. Εδώ ο κόσμος κατεβαίνει στο Σύνταγμα…”

Δείτε το βίντεο.

Σχόλια