Βρεθήκαμε στα παρασκήνια της πρώτης επαγγελματικής φωτογράφισης των The Players οι οποίοι μας μίλησαν για τα όνειρά τους, το νέο τους ξεκίνημα, την Έλενα Παπαρίζου και τους KINGS.

The Players

 

Οι The Players είναι το νέο πολλά υποσχόμενο boyband της ελληνικής δισκογραφίας.

Η «number one» ντίβα της ποπ στην Ελλάδα, η Έλενα Παπαρίζου, και οι «βασιλιάδες» της ελληνικής δισκογραφίας, οι KINGS, έφεραν εις πέρας την αποστολή τους ως scouters στα πλαίσια του νέου project της Amita Motion «Back 2 Bands» δημιουργώντας τους The Players, που έχουν ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό ιδιαίτερα στις νεότερες ηλικίες.

Ακούστε το πρώτο τους τραγούδι

 

Δείτε τι μας είπαν

Είστε οι…

Είμαστε οι The Players! Είμαστε ο Γιώργος Βιδάλης, ο Παναγιώτης Χατζήπαπας και ο Κωνσταντίνος Γρηγορίου.

Γνωριζόσασταν από πριν;

Γνωριστήκαμε στην οντισιόν της Amita Motion για το back2bands. Οι Scouters μας, η Έλενα Παπαρίζου και οι KINGS, διάλεξαν αρχικά κάποια άτομα και εν τέλει κατέληξαν σε εμάς τους τρεις.

Υπάρχει χημεία μεταξύ σας;

Για το τόσο μικρό διάστημα που γνωριζόμαστε, περνάμε πολύ καλά μεταξύ μας και έχουμε ήδη δεθεί πολύ. Είμαστε μια πολύ ωραία παρέα με κοινό γνώμονα την αγάπη για τη μουσική.

Πόσο καιρό ασχολείστε με τη μουσική;

Από μικρά παιδιά. Έχουμε αφιερώσει πολλές ώρες σε αυτό, κάνουμε μαθήματα φωνητικής, ασχολούμαστε με μουσικά όργανα όπως ηλεκτρική κιθάρα, ντραμς και πιάνο. Η μουσική είναι η ζωή μας.

Πόσο σημαντικό είναι να γίνονται τέτοιες ενέργειες, όπως αυτή της Amita Motion, για να προωθούνται νέα παιδιά που θέλουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα;

Σίγουρα δε βλέπεις να δίνονται συχνά ευκαιρίες όπως αυτή που μας έδωσε η Amita Motion. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να υπάρχουν τέτοια project που δίνουν την ευκαιρία σε νέα παιδιά που έχουν ως όνειρό τους τη μουσική, να ασχοληθούν με κάτι που αγαπούν τόσο πολύ. Ευχαριστούμε πολύ την Amita Motion γι’ αυτή τη μοναδική εμπειρία που ζούμε χάρη σε αυτήν.

Έχετε ήδη fans;

Είναι ακόμα πολύ νωρίς, ωστόσο χαιρόμαστε πολύ που υπάρχουν άτομα που μας στηρίζουν και μας λένε τόσο θετικά σχόλια στα social media.

The Players

Τα Boyband αποκτούν απότομα μεγάλη δημοσιότητα, έχετε σκεφτεί πως θα την διαχειριστείτε;

Η δημοσιότητα δεν είναι κάτι που χρειάζεται να το διαχειριστείς με συγκεκριμένο τρόπο. Αυτό που θέλουμε είναι να διατηρήσουμε το ίδιο πάθος για τη

μουσική, να είμαστε τυπικοί, να κάνουμε ωραία πράγματα και ωραίες δουλειές, και όλα τα άλλα είναι καλοδεχούμενα.

Πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι συνεργάζεστε με την Έλενα και του KINGS;

Το να μας συμβουλεύουν καλλιτέχνες όπως η Έλενα Παπαρίζου και οι KINGS, είναι κάτι πολύ σπουδαίο και μεγάλο που μας γεμίζει χαρά και όρεξη για δουλειά. Είναι κάτι πολύ όμορφο και θέλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε άξιοι της εμπιστοσύνης τους.

The Players

Υπάρχει κάποια συμβουλή από αυτές που σας έχουν δώσει και σας έχει μείνει στο μυαλό χαραγμένη περισσότερο;

Να είμαστε ο εαυτός μας και να αγαπάμε αυτό που κάνουμε, γιατί μόνο με αγάπη μπορείς να προχωρήσεις και να βελτιωθείς σε ό,τι κάνεις.

Μέσα από το διαγωνισμό της Amita Motion, έχετε και το πρώτο σας κομμάτι!

Το τραγούδι μας λέγεται «Πάμε (Vamos)», σε μουσική του Teo Tzimas και στίχους των KINGS και είναι ένα ανεβαστικό καλοκαιρινό τραγούδι σε ύφος reggaeton, που ευχόμαστε να το αγαπήσει ο κόσμος.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για το πρώτο μας αυτό βήμα.

The Players

Σχόλια