Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Θανάσης Πρέντι στο GetGrekMusic μιλώντας για τα όνειρα, τα επαγγελματικά του σχέδια και τις προσδοκίες του.

Θανάσης Πρέντι - Εσένα θέλω

Ο Θανάσης Πρέντι στο GetGreekMusic

Τα πρώτα σου ερεθίσματα για να ασχοληθείς με την μουσική;

Ανακάλυψα ότι θέλω να ασχοληθώ με την μουσική στην έκτη δημοτικού. Είχε μια κιθάρα ο θείος μου η οποία δεν είχε καν όλες τις χορδές και άρχισα να πατάω τυχαίες νότες και έτσι είδα ότι μου άρεσε και είπα στον πατέρα μου οτι θέλω να γραφτώ κιθάρα. Στην συνέχεια αποφάσισα να συνεχίσω σε μουσικό σχολείο και μέχρι και σήμερα φοιτώ στο Μουσικό Σχολείο Άμφισσας.

Σε γνωρίσαμε μέσα από το Rising Star. Τι σε ώθησε να δηλώσεις συμμετοχή;

Μετά την κιθάρα ήρθε και το τραγούδι..σιγοτραγουδούσα στο δωμάτιο μόνος μου και σιγά σιγά με προσπάθεια και υπομονή προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος..Όσον αφορά το Rising Star το είδα στην τηλεόραση και είπα γιατί όχι. Και χωρίς να πω τίποτα σε κανέναν δήλωσα συμμετοχή.

Θεωρείς οτι τα talent shows βοηθάνε όσο πρέπει τους νέους καλλιτέχνες;

Πιστεύω οτι μπορεί να βοηθήσει ένα talent show έναν νέο καλλιτέχνη. Θα μπορέσει να κάνει γνωριμίες που ίσως και να τον βοηθήσουν στο μέλλον. Επίσης πέρα από αυτό είναι και η αναγνωρισιμότητα που θα έχει και αν την χρησιμοποιήσει σωστά έχοντας έναν στόχο στο μυαλό του, θα μπορέσει να πετύχει αυτό που θέλει.

λόγοι που μας αρέσει το Εσένα Θέλω του Θανάση Πρέντι

Πρόσφατα κυκλοφόρησες το νέο σου single με τίτλο “Εσένα θέλω”. Πες μας λίγα λόγια για αυτό

Είμαι πολύ χαρούμενος που κυκλοφόρησα το sinlge με τίτλο “Εσένα Θέλω” το οποίο είναι και το πρώτο μου, στο οποίο έχω γράψει ο ίδιος και μουσική και στίχους. Ελπίζω να το αγαπήσει ο κόσμος και να πάει καλά.

Αγαπημένος Ελληνικός δίσκος ever;

Μμμμμ αγαπημένος δίσκος..είναι παραπάνω από ένας αλλά θα ξεχώριζα τον δίσκο “Ειλικρινά” του Νίκου Οικονομόπουλου ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός τραγουδιστής και τον θαυμάζω πολύ.

Τι σε χαροποιεί και τι σε θυμώνει περισσότερο;

Κάτι που με χαροποιεί είναι η διασκέδαση με τους φίλους και αυτό που με θυμώνει είναι οι ψεύτικες υποσχέσεις.

Πώς βλέπεις την Ελληνική συμμετοχή της Eurovision με την Γιάννα Τερζή και το “Όνειρο μου”; Εσένα θα σε ενδιέφερε να πας στην Eurovision;

Είναι ένα πολύ ωραίο τραγούδι το “Όνειρο μου” από εκεί και πέρα θα δείξει πως θα πάει. Όπως και να έχει πάντως εύχομαι καλή επιτυχία!!! Δεν θα ήμουν αρνητικός αν μου γινόταν πρόταση για την Eurovision θα το σκεφτόμουν σοβαρά.

Τι αποτελεί πηγή έμπνευσης για να γράφεις τα τραγούδια σου;

Πηγή έμπνευσης είναι ο έρωτας, η αγάπη το οποίο δεν είναι καθόλου περίεργο γιατί είμαι σε μια ηλικία που αν δεν ερωτευτείς τώρα πότε θα ερωτευτείς.

Έχεις πει ποτέ σε κάποια κοπέλα “Εσένα θέλω”; Ή προτιμάς άλλους τρόπους για να εκφράζεις τα συναισθήματα σου;

Σίγουρα έχω πει σε κοπέλα “Εσένα Θέλω” αφού για μια κοπέλα γράφτηκε και το τραγούδι και προτιμώ να λέω στα ίσια αυτό που νιώθω.

Τα μελλοντικά σου επαγγελματικά σχέδια;

Έχω πάρει την απόφαση μου από καιρό και πιστεύω πως δεν θα με γέμιζε κάτι άλλο πέρα από το τραγούδι επαγγελματικά. Με υπομονή, επιμονή και πολλή δουλειά φυσικά μπορεί να πετύχει κάποιος αυτό που θέλει και έχω και ανθρώπους δίπλα μου όπως η οικογένειά μου που με στηρίζουν ώστε να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα.

Ο Θανάσης Πρέντι στο GetGreekMusic

Μια ευχή που θέλεις να δώσεις στους αναγνώστες του GetGreekMusic;

Θέλω να ευχηθώ στους αναγνώστες του GetGreekMusic να κυνηγάνε τα όνειρα τους και να μην τα παρατάνε ποτέ!

Ο Θανάσης Πρέντι πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του single Με τίτλο “Εσένα Θέλω“.

Άκουσέ το:

Σχόλια