Θα Ζήσω Ελεύθερο Πουλί…που λέει και το άσμα!

Ήρθε η μέρα του Αγ. Βαλεντίνου… Ε ΚΑΙ;;;

Για σένα που η σημερινή μέρα σε βρίσκει μόνο, οι ψυχολόγοι θα έλεγαν ότι είναι μια μέρα διχασμού προσωπικότητας για σένα και δεν έχουν κι άδικο μεταξύ μας…

Ο μεν μόνος –κατά κόσμο μπακούρι- δεν θέλει επ ουδενί  να βγει. Του προκαλεί στομαχική παλινδρόμηση (το λιγότερο) η σημερινή μέρα, ενώ εσύ που είσαι ο απαθής, έχεις μια πιθανότητα παραπάνω να βγεις κι αυτό γιατί σε τραβάνε οι φίλοι σου με το πρόσχημα να μην θυμηθείς το παρελθόν.

Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, ακόμα και στην κατηγορία «χειρότερη να είναι η κάθε σου μέρα», μην το σκέφτεσαι και βγες (αφού πρώτα ακούσεις το ιστορικό playlist).

Συγκέντρωσα λοιπόν, ότι θα άκουγε ο μόνος από κάθε δυνατή οπτική και με την όποια ψυχολογία. Δηλαδή, Πέγκυ Ζήνα, Γιώργο Μαζωνάκη, Καίτη Γαρμπή, Αμαρυλλίς, Στέλλα Καλλή, Ελένη Χατζίδου, Δέσποινα Βανδή, Νατάσα Θεοδωρίδου, Παντελή Παντελίδη και πολλούς ακόμα.

Από την μικρή εμπειρία μου ο χρυσός κανόνας είναι «μην χαλιέσαι για κανέναν και για τίποτα». Δες το και λίγο εγωιστικά..Ποιος χαλάστηκε για σένα – ουσιαστικά όμως-.

Πάρε τηλέφωνο τους φίλους σου και έχε δίπλα σου τα παρελκόμενα και… καλή ακρόαση!

Υ.Γ η ζωή είναι ωραία κάθε μέρα, ακόμα και σήμερα!

Από την Εβίτα Μακ.

Σχόλια