Τερζή και Φουρέιρα έχουν προκαλέσει ήδη θετικότατες εντυπώσεις στους ξένους fans της Eurovision.

Τόσο το “Όνειρο μου” όσο και το “Fuego” έχουν γίνει από τις αγαπημένες φετινές συμμετοχές του μουσικού διαγωνισμού.

Στις προτιμήσεις των ξένων fans η Γιάννα Τερζή φιγουράρει στις θέσεις 3-6 ενώ η Ελένη Φουρέιρα στις θέσεις 6-13.

Κάτι μας λέει πως η φετινή χρονιά θα είναι ΕλληνοΚυπριακή υπόθεση!

Τερζή και Φουρέιρα σαρώνουν στα προγνωστικά

Το Ελληνικό τραγούδι που θα ταξιδέψει στην Λισαβόνα και στον 63ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision έχει ήδη αγαπηθεί ιδιαίτερα.

Ήδη έχει αγγίξει σχεδόν τα 3 εκατομμύρια προβολές και συνεχίζει δυνατά.

Το κομμάτι έχει έντονα στοιχεία Κέλτικου ρυθμού ενώ σε πολλά σημεία αναφέρεται στην Ελλάδα (“Γιατί θέλεις να μ’αλλάξεις…και το μπλε μου να ξεβάψεις”).

Η Γιάννα Τερζή είχε δηλώσει για το τραγούδι της:

“Θέλαμε να γράψουμε για την Eurovision και κάθε χρόνο εγώ έχω κάνει απόπειρες για να γράψω τραγούδι για τον μουσικό διαγωνισμό. Όχι για να πάω απαραίτητα εγώ, αλλά και για άλλους καλλιτέχνες. Με ενδιαφέρει το τραγούδι, δεν δίνω σημασία στην γραφειοκρατία. Ο μπαμπάς μου χάρηκε γιατί είναι ένα πάρα πολύ καλό τραγούδι. Αυτός κι εγώ έχουμε πολύ αυστηρά κριτήρια στο να μας αρέσουν τραγούδια και καλλιτέχνες. Όταν μου λέει ότι κάτι του αρέσει ξέρω ότι του αρέσει 150% καλό“.

Όσον αφορά το Fuego μέσα σε ελάχιστες μέρες έχει φτάσει σχεδόν τις 1.000.000 προβολές στο YouTube.

Η τραγουδίστρια μάλιστα είχε αποκαλύψει στο GetGreekMusic πληροφορίες για το κομμάτι:

Το τραγούδι λέγεται Fuego, σημαίνει Φωτιά στα Ισπανικά, είναι όλο με αγγλικό στίχο. Είναι μοντέρνο, δυναμικό, χορευτικό με επιρροές από pop μουσική και φυσικά έχει κλαρίνο που του δίνει ένα ethnic στοιχείο.

Η μουσική και οι στίχοι είναι του Άλεξ Παπακωνσταντίνου (ALEX P.) Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στη διεθνώς καταξιωμένη καλλιτεχνική διευθύντρια και χορογράφο Sacha Jean-Baptiste.

Είμαι αισιόδοξη γιατί θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Δεν πειράζει η παράδοση στον θεσμό. Το θέμα είναι όλοι να λένε πως η Κύπρος είχε πολύ καλή συμμετοχή.

Σίγουρα μια νίκη θα είναι κάτι τεράστιο, αλλά στόχος μου είναι να μείνει το κομμάτι και η εμφάνισή μου. Να είναι μια συμμετοχή που θα θυμούνται για πάντα οι  Eurofans.”

Σχόλια