Η Γιάννα Τερζή κερδίζει τις εντυπώσεις με το νέο της video clip-υπερπαραγωγή για το τραγούδι “Λόγια Όμορφα”.

Το super ανεβαστικό «Stanga» κυκλοφορεί πλέον επίσημα και σε ελληνική version με τη μοναδική φωνή της Γιάννας Τερζή,η οποία μάλιστα έχει βάλει την υπογραφή της και στους στίχους.

Το “Stanga” κυκλοφόρησε το 2016 και μέχρι σήμερα εξακολουθεί να σημειώνει τεράστια επιτυχία στα clubs και τα dj sets. Πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα Ευρωπαϊκά club hits των τελευταίων ετών, που έχει ξεπεράσει τις 100.000.000 προβολές στο youtube.

Οι Sagi Abitbul & Guy Haliva, δημιουργοί του «Stanga» εμπιστεύθηκαν στη Γιάννα Τερζή την ελληνική απόδοση του τραγουδιού και πλέον κυκλοφορεί με τίτλο “Λόγια Όμορφα”.

Το τραγούδι απέκτησε video clip που κέρδισε τις εντυπώσεις από το πρώτο λεπτό κυκλοφορίας του και έχει την υπογραφή του Νεκτάριου Δεληγιάννη.

Η Γιάννα Τερζή, ως αρχηγός μιας συμμορίας γυναικών, σαγηνεύει με χορογραφίες σε ρυθμούς Bollywood και Belly Dancing, σε ένα τοπίο καυτό από φως και ήλιο!

Σε ethnic ανατολίτικο κλίμα, 45 γυναίκες χορεύουν για να «αλλάξουν» τον άντρα των ονείρων της Γιάννας, ώστε να μην της λέει μόνο… «Λόγια Όμορφα».

Το απόλυτο ethnic club anthem του 2019 ανήκει στη Γιάννα Τερζή και κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Λόγια Όμορφα: Δείτε το video clip

Στίχοι: Λόγια Όμορφα | Γιάννα Τερζή

Τα όμορφα τα λόγια
Θα χαθούνε
Μην τα λες, μην τα λες
Λόγια όμορφα μην λες
Δείξε μου πως είναι
Ν’ αγαπούνε
Μην τα λες, μην τα λες
Λόγια όμορφα μην λες

Σχόλια