Όπως όλα δείχνουν ήρθε το τέλος εποχής για Καπουτζίδη και Κοζάκου όσον αφορά την αναμετάδοση της Eurovision.

Τέλος εποχής για Καπουτζίδη και Κοζάκου

Ο μουσικός διαγωνισμός της Eurovision πλησιάζει και όλα τα κράτη-μέλη ετοιμάζουν πυρετωδώς τις συμμετοχές τους. Η ΕΡΤ, την φετινή χρονιά, σε συνεργασία με τρεις δισκογραφικές εταιρείες, ετοιμάζει εθνικό τελικό για την ανάδειξη του τραγουδιστή που θα ταξιδέψει μέχρι τη Λισαβόνα, εκπροσωπώντας τη χώρα μας στον μουσικό διαγωνισμό.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να είχαμε συνηθίσει τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη Μαρία Κοζάκου να παρουσιάζουν τόσο τον τελικό, όσο και να σχολιάζουν τους ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό, ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Star, Γιώργος Καπουτζίδης και Μαρία Κοζάκου αποτελούν παρελθόν για την Eurovision.

Εδώ και αρκετούς μήνες έχει γίνει γνωστό, πως ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν θα βρίσκεται στη θέση που τον είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Ο ηθοποιός και δημιουργός σχολίαζε με το δικό του μοναδικό τρόπο την Eurovision, όμως στη φετινή χρονιά δεν θα συμβεί κάτι αντίστοιχο.

Ποιο είναι το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση του για τον ημιτελικό και τον τελικό της Πορτογαλίας;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του δημοσιογράφου, Γιάννη Πουλόπουλου, αυτός δεν θα είναι άλλος από τον Αλέξανδρο Ρωμανό Λιζάρδο. Ο δημοσιογράφος με τις μοναδικές κινηματογραφικές συνεντεύξεις αναλαμβάνει το σχολιασμό της Eurovision για την φετινή χρονιά. Μάλιστα στο πλευρό του δε θα είναι η Μαρία Κοζάκου αλλά η Δάφνη Σκαλιώνη.

 

Τέλος εποχής για Καπουτζίδη και Κοζάκου

πηγή: People Greece

Σχόλια