Νυχτερινή έξοδος σε γνωστό κέντρο για την Τάμτα και τον Πάρη Κασιδόκωστα. Δείτε φωτογραφίες.

 Νυχτερινή έξοδος σε γνωστό κέντρο

Το ζευγάρι πέρασε ένα υπέροχο καλοκαίρι, το οποίο είχε άρωμα εξωτερικού, καθώς ταξίδεψε ως τις Ηνωμένες Πολιτείες. Συγκεκριμένα, στο Λος Άντζελες, στην Σάντα Μπάρμπαρα, στο Σαν Φρανσίσκο και στην Κάρμεν.

Μαζί έζησαν μοναδικές στιγμές, γυρίζοντας την Καλιφόρνια, ενώ παρευρέθηκαν και στο μουσικό γεγονός της χρονιάς, τα MTV Video Music Awards. Η Τάμτα και ο Πάρης Κασιδόκωστας αποτελούν ένα από τα πιο ωραία ζευγάρια της ελληνικής showbiz αλλά και από τα πιο αγαπημένα, αφού σχεδόν ποτέ δεν δίνουν δικαιώματα για σχολιασμό.

 Νυχτερινή έξοδος σε γνωστό κέντρο

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο γοητευτικός επιχειρηματίας ζουν τη σχέση τους ήρεμα και -όσο τους επιτρέπεται- μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι απολαμβάνει την κοινή του καθημερινότητα και ζει ξεχωριστές στιγμές χωρίς πια να δίνει ιδιαίτερη σημασία στα αδιάκριτα βλέμματα ή τους παπαράτσι που καραδοκούν!
 Νυχτερινή έξοδος σε γνωστό κέντρο
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε σε βραδινή τους έξοδο, στο νυχτερινό κέντρο Fantasia, όπου διασκέδασαν με τις επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Πέτρου Ιακωβίδη.  Η Τάμτα και ο Πάρης ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Άλλωστε είναι full in love και δεν το κρύβουν!
 Νυχτερινή έξοδος σε γνωστό κέντρο

Σχόλια