Η Dream team του ΤΑΜΑΜ βρέθηκε στο πλατό του Rising Star και παρακολούθησε τα Duels.

Ταμάμ-rising Star

Tο Rising Star είναι αναμφισβήτητα ένα πρωτοποριακό, φαντασμαγορικό, διαδραστικό  μουσικό Τalent Show παγκοσμίως που από τον Οκτώβριο έχει μπει δυναμικά στις ζωές μας μέσω του ΑΝΤ1.

Το ξεχωριστό σε αυτό το Talent Show είναι ότι το κοινό μπορεί να ψηφίζει την ώρα που τραγουδά ο διαγωνιζόμενος. Αυτό δημιουργεί ένα κοινό που δεν παραλείπει να παρακολουθεί και να στηρίζει τους αγαπημένους του διαγωνιζόμενους. Σε γενικές γραμμές το Rising Star έχει κατακτήσει αναμφίβολα τις καρδιές μας.

Το υπερθέαμα που μας προσφέρει εμπλουτίζει τον αισθητήριο κόσμο μας. Τι να πει κάνεις για τους αξιόλογους κριτές του. Ο Χρήστος Μάστορας, ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή και ο Κώστας Μακεδόνας είναι οι κορυφαίοι στο είδος τους. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Καλομοίρα έχουν την λάμψη σταρ που αρμόζει για την παρουσίαση της εκπομπής.

Γι αυτό τον λόγο στο επεισόδιο της Κυριακής βρέθηκαν ανάμεσα στο κοινό οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί από το ΤΑΜΑΜ, η Έλλη, ο Τζεμ, η Κατερίνα και ο Κωνσταντίνος.

Οι κατά κόσμον Λίλα Μπακλέση, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Νατάσα Εξηνταβελώνη και Δημήτρης Παππάς αποφάσισαν να το ρίξουν λίγο έξω και να έρθουν στο Rising Star να διασκεδάσουν.

Οι ηθοποιοί δήλωσαν ότι ήρθαν ως κοινό για να βιώσουν από κοντά την ένταση του αγαπημένου τους Μουσικού Talent Show. Ορισμένοι δεν έκρυψαν και την συμπάθειά τους προς κάποιους κριτές είτε λόγω φιλίας είτε λόγω…ομάδας.

Το ΤΑΜΑΜ είναι μία επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά για τρίτη συνεχόμενη χρονιά που προβάλλεται και αυτή μέσω του ΑΝΤ1.

Σχόλια