Ένα νέο talent show θα αντικαταστήσει το X Factor και θα προβληθεί από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ.

La banda Greece

Ένα πρωτότυπο σόου τραγουδιού, το La Banda, σε συνεργασία με την Fremantle Media International και με την Syco Entertainment έρχεται τώρα και στην Ελλάδα από τον πρωτοπόρο ΣΚΑΪ .

Για πρώτη φορά στα τηλεοπτικά χρονικά, το κοινό έχει από την πρώτη στιγμή τον έλεγχο του παιχνιδιού αναζητώντας το απόλυτο ποπ συγκρότημα.

Αυτό το talent show θα αντικαταστήσει το X Factor

Η Διευθύντρια Προγράμματος ΣΚΑΪΆλκηστις Μαραγκουδάκη είχε δηλώσει:

«Στόχος του ΣΚΑΪ είναι να επιλέγει και να εντάσσει στο πρόγραμμά του τα παγκοσμίως κορυφαία shows.Τη νέα  σεζόν η πρότασή μας στο τηλεοπτικό κοινό λέγεται La BANDA. Έχοντας πλέον μια δυνατή και απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία με την FREMANTLE και τη SYCO συνεχίζουμε με το show που θα δώσει στους τηλεθεατές τη δύναμη να αναδείξουν το κορυφαίο pop band στην Ελλάδα. Πιστεύουμε ότι το La Banda αποτελεί το επόμενο βήμα στο τηλεοπτικό τοπίο των shows!»

Anahita Kheder, SVP Middle East, Africa & South Eastern Europe:

«Έχοντας πετύχει καταπληκτικά αποτελέσματα από την προηγούμενη συνεργασία μας με τον ΣΚΑΪ στο project του Τhe X Factor, δε θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι με το γεγονός ότι συνεργαζόμαστε ξανά στο La Banda.Το συγκεκριμένο format  που έχει τη διαδραστικότητα μέσα στο αίμα του, τυγχάνει τεράστιας αποδοχής παγκοσμίως και ανυπομονούμε για την αναζήτηση του απόλυτου ποπ ελληνικού συγκροτήματος.»

Ο Γιώργος Λεβέντης, Head of International, Syco Entertainmentδηλώνει :

«Το La Banda έχει ήδη πετύχει καταπληκτικά αποτελέσματα απογειώνοντας ουσιαστικά το CNCO, το πιο καυτό νέο latin boyband της τελευταίας δεκαετίας, το οποίο έχει κερδίσει βραβεία και τώρα σαρώνει παγκοσμίως με το καινούργιο του single «Reggaetón Lento». Είμαστε ενθουσιασμένοι που το La Bandaέρχεται στην Ελλάδα  και θα συνεχίσουμε την τόσο πετυχημένη συνεργασία μας με την ομάδα του ΣΚΑΪ, με την ελπίδα να βρούμε το επόμενο superstar boyband

Στην εντυπωσιακή αυτή συμπαραγωγή της Syco Entertainment και της Saban Brands, “La Banda” παρουσιάζoνται φαντασμαγορικά οι διαγωνιζόμενοι, καθώς αυτοί περπατούν πάνω στη σκηνή και στο κόκκινο χαλί. Παράλληλα το κοινό τους κρίνει προκειμένου να περάσουν την διαδικασία της ακρόασης (audition) από τους κριτές. Από την αρχή το κοινό κρατά στα χέρια του τη μοίρα των μελλοντικών popstars, ψηφίζοντας μέσω μιας εφαρμογής.  Έτσι, έχουν τη δύναμη να δώσουν στον διαγωνιζόμενο την  «έγκρισή» τους  και να ξεκλειδώσουν την πόρτα που οδηγεί στο δωμάτιο των κριτών.

Οι διαγωνιζόμενοι εμφανίζονται τόσο ομαδικά ως group, όσο και ατομικά, μέχρι να περάσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, όπως  έλεγχος της φωνής τους, εκτέλεση συγκεκριμένων χορογραφιών, μέχρι  σκηνοθέτηση και στήσιμο τα δικών τους επαγγελματικών videos. Στόχος όλων να κερδίσουν τις καρδιές και τις ψήφους των θαυμαστών τους.

Η ένταση κορυφώνεται όσο οι διαγωνιζόμενοι μειώνονται. Μόνο πέντε διαγωνιζόμενοι θα καταφέρουν να εκπληρώσουν το απόλυτο όνειρό τους, και να προχωρήσουν προς το δρόμο της δόξας, με το να γίνουν μέλη ενός συγκροτήματος.

Το La Banda με την ισπανόφωνη έκδοση έχει αποσπάσει μία υποψηφιότητα για τα Διεθνή ΕΜΜΥ το 2015.

Στη  πρώτη σεζόν του La Banda ξεκίνησε την καριέρα του, το συγκρότημα CNCO  με το πρώτο του άλμπουμ, “Primera Cita“,  που ανέβηκε στην πρώτη θέση των Latin άλμπουμ το 2016 και έγινε πλατινένιο στην Αμερική. Παράλληλα έχει αποσπάσει τρία βραβεία Latin στα  AmericanMusic Awards και ήταν υποψήφιο στα Billboard΄s για το βραβείο Top New Latin Artist 2016.

Το La Banda έρχεται από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ και θα μας αρέσει πολύ.

Σχόλια