Η συνάντηση της Βανδή με τους συμφοιτητές της έφερε γλυκές αναμνήσεις στην τραγουδίστρια που θυμήθηκε τα ανέμελα και όμορφα φοιτητικά της χρόνια…

Η συνάντηση της Βανδή με τους συμφοιτητές της

Η Δέσποινα Βανδή λόγω της παράστασης “Mamma Mia” βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με κάποιους από τους συμφοιτητές της.

Η ίδια πόσταρε μία φωτογραφία από τη συνάντησή τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και σχολίασε:

Το 1988-Χριστέ μου-συναντηθήκαμε για πρώτη φορά στα έδρανα του Αριστοτελειου πανεπιστημίου!!!
Έκτοτε μέσα στο χρόνο βρισκόμαστε οποτε μπορούμε…και μιλάμε για τα παλιά…και θυμόμαστε!Και είναι αυτό που δε χρειάζεται να ξανασυστηθουμε γιατί μαζί τότε ονειρευόμασταν τη ζωή!
Ήταν μαζί μου στην πρώτη μου οντισιόν!Ημασταν μαζί όλες μας τις στιγμές!Ο Νίκος τελικά έγινε αρχαιολόγος η Κικη ψυχολόγος και η Στελλα φιλόλογος!
Τι κι αν ζω στην Αθήνα!
Κάθε φορά είναι σα να μην πέρασε μια μέρα…τι κι αν πέρασαν καλοκαίρια και χειμώνες…

Η συνάντηση της Βανδή με τους συμφοιτητές της

Το 1988-Χριστέ μου-συναντηθήκαμε για πρώτη φορά στα έδρανα του Αριστοτελειου πανεπιστημίου!!! Έκτοτε μέσα στο χρόνο βρισκόμαστε οποτε μπορούμε…και μιλάμε για τα παλιά…και θυμόμαστε!Και είναι αυτό που δε χρειάζεται να ξανασυστηθουμε γιατί μαζί τότε ονειρευόμασταν τη ζωή! Ήταν μαζί μου στην πρώτη μου οντισιόν!Ημασταν μαζί όλες μας τις στιγμές!Ο Νίκος τελικά έγινε αρχαιολόγος η Κικη ψυχολόγος και η Στελλα φιλόλογος! Τι κι αν ζω στην Αθήνα! Κάθε φορά είναι σα να μην πέρασε μια μέρα…τι κι αν πέρασαν καλοκαίρια και χειμώνες…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Μεσημεράκι!Θεσσαλονικη! @savvasspatharidis @argiris_aggelou_official @dimounikoletta @mammamiagreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Σχόλια