Τρελή ανατροπή στα στοιχήματα σημειώθηκε έπειτα από την πρώτη πρόβα των χωρών της Eurovision.

Η Γιάννα Τερζή αποκαλύπτει

Η Ελλάδα έχει υποστεί μια μικρή πτώση καθώς από την 9η θέση υποχώρησε στην 13η θέση. Φαίνεται πως η πρώτη πρόβα άφησε χλιαρές αντιδράσεις, ωστόσο δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα και όλα θα κριθούν στην δεύτερη πρόβα όπως τόνισε και η ίδια η Γιάννα Τερζή.

Η Γιάννα φοράει ένα λευκό φόρεμα με λεπτομέρειες που θυμίζουν αρχαιοελληνικές γραμμές. Η κάμερα ξεκινά από μακριά και μέχρι να τελειώσει η εισαγωγή της μουσικής έχει φτάσει στην Γιάννα.

Υπάρχει ανεμιστήρας και κατά την διάρκεια της μουσικής γέφυρας κάνει κάποιες χορογραφημένες κινήσεις.

Το αριστερό της χέρι είναι βαμμένο μπλε. Είναι εντελώς μόνη στη σκηνή, ενώ φωνητικά στο τελευταίο κομμάτι του αμανέ ήταν ασταθής στην πρώτη και στην δεύτερη πρόβα. Καλή αντίδραση στο press center.

Κατά την διάρκεια της τρίτης πρόβας διακόπηκε το feed για να δείξουν στο press center την συνέντευξη τύπου της ΠΓΔΜ!

Από την μεριά της η Ελένη Φουρέιρα έχει εξελιχθεί σε τρομερό outsider καθώς σκαρφάλωσε από την 21η θέση στην 8η θέση των στοιχημάτων.

Μ’ένα χρυσό κορμάκι εμφανίζεται επί σκηνής βγαίνοντας από ένα τούνελ με μπλε φως, που αμέσως μετά γίνεται κόκκινο.

Ακολουθούν 4 χορεύτριες που συμμετέχουν μαζί της σε μία χορευτική φρενίτιδα!

Τα κυρίως χρώματα είναι κόκκινο, λευκό και μωβ. Στην οθόνη υπάρχουν εφέ από κόκκινα σύννεφα, στρόμπο φώτα σε λευκό και κόκκινο.

Μέσα από εφέ φωτιάς που καίνε δίπλα στην τραγουδίστρια εμφανίζονται οι χορεύτριες να χορεύουν! Στην συνέχεια μένει μόνη της να χορεύει και μετά από λίγο επανέρχονται οι χορεύτριες δίπλα της.

Φωνητικά πολύ καλή κι η εμφάνιση πολύ sexy. Στην δεύτερη πρόβα παρέλειψαν το εφέ του τούνελ. Πολύ θερμή αντίδραση στο press center!

Εμείς μένει να ευχηθούμε καλή επιτυχία και στις δυο συμμετοχές και ελπίζουμε να τις δούμε στον Μεγάλο Τελικό!

Τρελή ανατροπή στα στοιχήματα

Σχόλια