Πάολα-Δάντης

Για εμάς που θα προτιμήσουμε να περάσουμε την Παραμονή Χριστουγέννων στα σπίτια μας, ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η παρέα του θα βρίσκονται εκεί για να μας κρατήσουν συντροφιά.

Το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου στις 10:00 το βράδυ, θα μπορέσουμε να απολαύσουμε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου “Στην υγειά μας ρε παιδιά” αγαπημένους μας τραγουδιστές. Τα φώτα της βραδιάς θα είναι στραμμένα στην Πάολα, αφού έχει σκοπό να μας ξεσηκώσει με τους ρυθμούς της όπως φυσικά εκείνη μόνο ξέρει. Το έντονο κέφι θα συνεχιστεί με την Πίτσα Παπαδοπούλου, που τις συνοδεύει με το σαξόφωνό του ο Γιώργος Κατσαρός και με το κλαρίνο του ο Θανάσης Βασιλόπουλος.

Το παρόν του θα δώσει και ο Θανάσης Πολυκανδριώτης με τους δώδεκα μαθητές του, σολίστ του μπουζουκιού, ερμηνεύοντας λαϊκές επιτυχίες . Ο Χρήστος Δάντης θα βρίσκεται κι αυτός εκεί δίνοντας μια πιο ροκ μουσική πινελιά.

Η βραδιά θα συμπληρωθεί με τους DUO FINA ,δύο μεγάλους τενόρους Γιάννη και Τάκη Φίνα τραγουδώντας το «Κράτα με» με το δικό τους λυρικό τρόπο, αλλά και με τις ερμηνείες της μέτζο σοπράνο, Ειρήνης Καράγιαννη.

Η έναρξη της βραδιάς θα γίνει με το “Θεός αν είναι” από μία ένωση γνήσιων λαϊκών φωνών και σοπράνο, πιο παραδοσιακών και αντιστοίχων πιο ηλεκτρικών και τζαζ οργάνων που συνοδεύουν και 40 μουσικοί της μπάντας της Πολεμικής Αεροπορίας.

Στην παρέα θα παρευρίσκονται και οι: Κώστας Κόκλας, Κωνσταντίνος Ρήγος, Φανή Χαλκιά, Ζέτα Δούκα,Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ευθύμης Ζησάκης, Μάνος Ιωάννου, Νίκος Αναδιώτης, Μαρία Κορινθίου, Ιβάν Σβιτάιλο, Τόνια Σωτηροπούλου, Πηνελόπη Πλάκα, Αγγελική Δαλιάνη, Παύλος Παπαδημητρίου, Κατερίνα Δημητρόγλου, Ορφέας Παπαδόπουλος, Νίκη Λάμη, Δανάη Μεϊδάνη, Τζένη Μελιτά και Άκης Δείξιμος.

Σχόλια