Οι Stereo Soul πάνε Eurovision και Πορτογαλία. Αυτό τουλάχιστον θα επιχειρήσουν για δεύτερη διαδοχική χρονιά μαζί με την δισκογραφική τους εταιρία.

Οι Stereo Soul πάνε Eurovision

Το ότι οι Stereo Soul φέτος έφθασαν ένα βήμα από την ελληνική εκπροσώπηση στο διαγωνισμό της Eurovision είναι γνωστό. Το ότι οι ίδιοι οι Stereo Soul εξέφρασαν δημόσια την επιθυμία τους για μία δεύτερη ευκαιρία και το 2018 είναι επίσης γνωστό.

Αυτό που έλειπε για να συμπληρωθεί το παζλ της εκ νέου υποψηφιότητας τους, στη διαδικασία που θα ακολουθήσει η ΕΡΤ και ακόμα δεν γνωρίζουμε, είναι αν η δισκογραφική τους θα ενέκρινε μία ακόμα απόπειρα των δύο ταλαντούχων παιδιών να διεκδικήσουν το εισιτήριο για το διαγωνισμό.

Τελικά όπως ενημερωθήκαμε επίσημα, η Feelgood Records θα δώσει και μία δεύτερη ευκαιρία στον Παναγιώτη και στο Bradley να εκπληρώσουν αυτό που τόσο πολύ επιθυμούν, να επιχειρήσουν να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας το Μάιο του 2018 στην Πορτογαλία, με νέα τραγούδια από αυτά που υπέβαλλαν φέτος τα οποία και θα ηχογραφήσουν το προσεχές Φθινόπωρο.

Οι Stereo Soul πάνε Eurovision;

Οι Stereo Soul πάνε Eurovision

Οι Stereo Soul είχαν ένα γεμάτο καλοκαίρι με εμφανίσεις, αλλά και την κυκλοφορία του νέου τους cd-single Ορκίσου, το video clip του οποίου έρχεται σύντομα. Πολύ θετικές εντυπώσεις άφησε και η live εμφάνιση τους στη συναυλία του Athens Pride. Εμείς επικοινωνήσαμε με τους Stereo Soul μετά την τελευταία εξέλιξη με την απόφαση της δισκογραφικής τους εταιρείας και μας είπαν τα εξής:

«Πρόσφατα συζητήθηκε ξανά με τους συνεργάτες μας η υποψηφιότητά μας για εκπροσώπηση της χώρας μας στη Eurovision 2018. Το φθινόπωρο θα ετοιμάσουμε και θα υποβάλουμε νέα τραγούδια από τα περσινά στην ΕΡΤ, και όπως έχουμε ξανά δηλώσει ελπίζουμε ολόψυχα στη διεξαγωγή ενός εθνικού τελικού, ώστε να παρουσιαστεί έστω η δουλειά μας και να αποφασίσει δημοκρατικά ο κόσμος. Υπομονή, δουλειά, ευθύνη και βλέπουμε! Όλα παίζουν!»

Φυσικά όλα θα εξαρτηθούν από τους σχεδιασμούς και τις αποφάσεις της νέας διοίκησης της ΕΡΤ. Οι διαδικασίες πάντως για την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του Βασίλη Κωστόπουλου ως διευθύνοντα συμβούλου της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης θα ολοκληρωθούν μέχρι τις αρχές Αυγούστου, οπότε οι όποιες αποφάσεις πάνε για μετά. Το σίγουρο πλέον είναι ότι από την πλευρά των δισκογραφικών εταιρειών, έχουμε ήδη τον πρώτο υποψήφιο για του χρόνου.

Πηγή: infegreece.gr

 

Σχόλια