Ο δεύτερος Ημιτελικός της Eurovision πέρασε εντελώς αδιάφορος από τους fan της Eurovision, όπως αποκαλύπτουν τα νούμερα τηλεθέασης!

Ο δεύτερος Ημιτελικός της Eurovision

Χθες στις δέκα το βράδυ πραγματοποιήθηκε στην Πορτογαλία ο δεύτερος Ημιτελικός του διαγωνισμού της Eurovision και φυσικά μεταδόθηκε στην Ελλάδα μέσω της κρατικής τηλεόρασης.

Τι κι αν φέτος ειδικά με τις συμμετοχές Γιάννας Τερζή και Ελένης Φουρέιρα υπήρχε αυξημένο ενδιαφέρον για το μουσικό διαγωνισμό και ο πρώτος ημιτελικός σημείωσε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης που η ΕΡΤ βλέπει όχι και τόσο συχνά!

 Η τύχη του Δεύτερου Ημιτελικού δεν ήταν η ίδια και σαφώς μεταφράστηκε διαφορετικά στα νούμερα. Με το κοινό να γνωρίζει ήδη την τύχη των συμμετοχών που το αφορούσαν, το ενδιαφέρον χθες ήταν εμφανώς μειωμένο και αναμένεται να αυξηθεί ξανά το Σάββατο στο μεγάλο τελικό.
Η Γιάννα Τερζή και η Ελλάδα αποκλείστηκαν, η Ελένη Φουρέιρα με την Κύπρο… όχι απλά προκρίθηκαν αλλά διεκδικούν δυναμικά μία από τις πρώτες θέσεις.  Το φαβορί δηλαδή η συμμετοχή του Ισραήλ επίσης πέρασε αλλά έχει πέσει η θέση του στα στοιχήματα.
Ο δεύτερος Ημιτελικός της Eurovision

Ο δεύτερος Ημιτελικός της Eurovision άκλαφτος!

Αυτά φαίνεται να ήταν τα επίμαχα θέματα που έκαιγαν το ελληνικό κοινό για αυτό και χθες ο Δεύτερος Ημιτελικός σημείωσε στο γενικό κοινό 7,8% και στο νεανικό 9,9%.

Τα αντίστοιχα ποσοστά του πρώτου Ημιτελικού; Τα υπερδιπλάσια 22,3% και 23,9%. Για να δούμε πως θα κυμανθεί ο μεγάλος τελικός, αφού η Ελλάδα είναι μεν απούσα, αλλά η Κύπρος διεκδικεί να διοργανώσει για πρώτη φορά το διαγωνισμό του 2019, με την Ελένη Φουρέιρα να έχει ενθουσιάσει το ευρωπαϊκό κοινό.

Σχόλια