Σταύρος Σιόλας

Σταύρος Σιόλας

Ένας από τους πιο εμπνευσμένους δημιουργούς της νέας γενιάς, ο Σταύρος Σιόλας περνάει ΔΙΟΔΙΑ σε μια από τις ωραιότερες μουσικές σκηνές της Αθήνας, τον Ρυθμό Stage στην Ηλιούπολη.

Την Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου & 14 Νοεμβρίου, η σκηνή του Ρυθμού Stage γεμίζει από μια φωνή γεμάτη δύναμη και συναίσθημα που καθηλώνει και σε συνεπαίρνει.

Ο Σταύρος Σιόλας μας κατέκτησε μ’ ένα μόνο τραγούδι, που το 2006, του χάρισε το Α΄ Βραβείο στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης.

Από τότε, από “Της Άρνης Το Νερό” και το “Χωρίς Εσένα”, το εξαιρετικό ντουέτο με την Ελευθερία Αρβανιτάκη από τον δεύτερο δίσκο του, ως τα σημερινά ΔΙΟΔΙΑ και το ομώνυμο ντουέτο του Σταύρου με τη Φωτεινή Βελεσιώτου, που υπήρξε μια από τις μεγαλύτερες ραδιοφωνικές επιτυχίες της χρονιάς–, ο Σιόλας απέδειξε ότι γράφει μεγάλα τραγούδια, εθιστικά που σε συντροφεύουν και σε σημαδεύουν.

Τέτοια τραγούδια, με χαρακτήρα, δικά του κι άλλα πολλά, θα ακούσουμε στον Ρυθμό. Μαζί του στη σκηνή, μια πολύ μεγάλη φωνή, η Φωτεινή Βελεσιώτου κι ο Κώστας Παρίσσης (από τα Υπόγεια Ρεύματα), ο οποίος έκανε και την ενορχήστρωση στα ΔΙΟΔΙΑ.

Παίζουν οι μουσικοί :

Λουκάς Αγγελίνας – Πιάνο

Κώστας Παρίσσης – Κιθάρες

Σοφία Μουλακάκη – Ακορντεόν

Δημήτρης Καζάνης – Βιολί

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Σχόλια