Δείτε που θα είναι καλεσμένος ο Γιάννης Κότσιρας… Μια μεγάλη μουσική συνάντηση… Ο Σταύρος Σιόλας, ένας καταξιωμένος τραγουδοποιός με βαθιά ελληνική μουσική ρίζα και με τραγούδια που έχουν ευρέως αγαπηθεί από το κοινό, μια φωνή με ξεχωριστή χροιά και έντονα προσωπικό στίγμα συναντά επί σκηνής κορυφαίους Έλληνες ερμηνευτές που τραγούδησαν τις μουσικές του,  σε μια παράσταση που αντλεί την έμπνευσή της από την παράδοση, το λυρισμό και τη σύγχρονη ελληνική τραγουδοποιία. Θα μας ταξιδέψει ο ίδιος με τη φωνή του  από της “Άρνης το νερό” μέχρι το “Χωρίς εσένα“, τα “Διόδια” και την “Προσμονή“.

Μετά από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη (24/11), τον Μανώλη Μητσιά (1/12), αυτή την Παρασκευή 8/12  ο Γιάννης Κότσιρας (8/12) θα μοιραστει τη σκηνή μαζί του για να ερμηνεύσουν αγαπημένα τους κοινά τραγούδια όπως το “Κάθε φορά”, τη “Δύσκολη Σιωπή”, το “Ποιο παραμύθι να βρω”, το “Περίστροφο”, τη “Μάνα”, το “Άνθρωπος είμαι” και άλλα.

Την παράσταση θα πλαισιώσει το αποτελούμενο από εξαιρετικούς μουσικούς σχήμα “ΕΤΕΡΟΝΗΜΙΣΥ” με αφορμή τη συμμετοχή του Σταύρου Σιόλα  στο τραγούδι “Στα σύννεφα” (Μαρίτα Αλημίση – Έτερονήμισυ) που συμπεριλαμβάνεται στη νέα τους δισκογραφική δουλειά.

Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής

(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

Ώρα έναρξης: 22.30

Τιμή εισόδου στο μπαρ: 12  ευρώ με μπύρα ή κρασί

 

Σχόλια