Ελισάβετ Σπανού @ Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο
Η Ελισάβετ Σπανού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τους λόγους που αποφάσισε να σταματήσει το τραγούδι. Παράλληλα, δήλωσε πως αυτή την περίοδο εργάζεται σε ένα μαγαζί και σε συνεργασία με ένα ταξιδιωτικό γραφείο, ασχολείται με εξειδικευμένα πακέτα τουρισμού.

Για τους λόγους που σταμάτησε το τραγούδι, δήλωσε:
“Συνέβησαν διάφορα πράγματα που με στεναχώρησαν πάρα πολύ, και στη συγκεκριμένη φάση δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο. Δεν ήθελα απλά να συνεχίσω. Κατ’ αρχήν άλλαξε ο τρόπος που λειτουργούσε η δισκογραφία. Εγώ ήμουν στον Φοίβο πολλά χρόνια, και οι συνθήκες με τις οποίες λειτουργούσαμε δισκογραφική ήταν πολύ συγκεκριμένες. Όταν έφυγα, λοιπόν, από τον Φοίβο, αντιμετώπισα μια άλλη πραγματικότητα. Βρέθηκα στο δρόμο κι έπαθα λίγο ¨κοκομπλόκο¨. Δεν είμαι και άνθρωπος που κάνω πράγματα αν δε μου αρέσει κάτι πάρα πολύ.”

Ενώ συνεχίζει:
“Τελικά ίσως ήταν λάθος μου που το έκανα δουλειά. Θα μπορούσα να το είχα κάνει χόμπι, γιατί έχει κάποιους όρους τους οποίους εγώ δεν τους αντέχω σαν προσωπικότητα. Έχει ένα κομμάτι επικοινωνιακό το οποίο εγώ δεν μπορώ να το υποστηρίξω… Εγώ άμα δε σε γουστάρω, δεν σου μιλάω. Δεν μπορώ να κάνω δημόσιες σχέσεις για παράδειγμα. Ένα πολύ βασικό πράγμα στη μουσική, πέραν των γνώσεων και της καλής φωνής, είναι οι δημόσιες σχέσεις.

Στη συνέχεια, η Ελισάβετ Σπανού μίλησε και για τις οικονομικές δυσκολίες που θα έπρεπε να αντιμετωπίσει αν συνέχιζε το επαγγελματικά το τραγούδι:
“Όταν πήγα σε μία δισκογραφική εταιρεία και μου είπαν ότι πρέπει να πληρώνω την παραγωγή μου. Δηλαδή γύρω στις 5.000 με 7.000 ευρώ ανά τρεις-τέσσερις μήνες – τόσο στοιχίζει ένα single. Είπα ότι ¨μπαμπά επιχειρηματία δεν έχω, το σπίτι μου δεν προτίθεμαι να το πουλήσω, κανένα να μου τα πληρώνει δεν έχω¨…” 

Δείτε το βίντεο:

Σχόλια