Πραγματικά σώθηκε από θαύμα μοντέλο του My style rocks, αφού βρισκόταν εντός της νταλίκας που ανετράπη στην Εθνική οδό Αθηνών Λαμίας.

Σώθηκε από θαύμα μοντέλο του My style rocks

Ο λόγος για την κούκλα, Βρισηίδα Ανδριώτου που βρισκόταν εντός του οχήματος που ανήκει στην μεταφορική εταιρεία που έχει η οικογένειά της και στην οποία εργάζεται και η ίδια και κατευθυνόταν προς Αθήνα. Την ώρα που ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το βαρύ όχημα πήρε κλίση, στην περιοχή Κάστρου Βοιωτίας, και άρχισε να ανατρέπεται η Βρισηίδα πετάχτηκε έξω από το παρμπρίζ.

Σύρθηκε στην άσφαλτο και ευτυχώς για την ίδια αντιλήφθηκε πως η νταλίκα ερχόταν καταπάνω της, οπότε αν και τραυματισμένη και σοκαρισμένη, σηκώθηκε και άρχισε να τρέχει να απομακρυνθεί. Το σοκ τόσο για την ίδια, όσο και για τον οδηγό του οχήματος φυσικά τεράστιο αλλά και οι δύο παρά το σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησαν γλίτωσαν με ελαφρούς τραυματισμούς. Η ίδια έχει, όπως μάθαμε, γδαρθεί σε ολόκληρο το σώμα από την τριβή με την άσφαλτο, ενώ ο οδηγός χρειάστηκε να κάνει ράμματα στο χέρι του. Και οι δύο μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο, έλαβαν τις πρώτες βοήθειες και μετά έφυγαν για τα σπίτια τους. Σίγουρα πάντως και οι δύο είχαν Άγιο, αφού τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν τραγική εξέλιξη και θα κάνουν καιρό να ξεχάσουν τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν..

Σώθηκε από θαύμα μοντέλο του My style rocks

Σχόλια