Η Sinead O’Connor έγινε μουσουλμάνα και μάλιστα νιώθει πολύ υπερήφανη.

Η Sinead O’Connor έγινε μουσουλμάνα

Σαν βόμβα έσκασε η νέα δήλωση της Sinead O’Connor ότι από Χριστιανή έγινε Μουσουλμάνα. Η τραγουδίστρια το 1990 είχε χειροτονηθεί ιερέας του Χριστιανισμού αλλά τώρα αποφάσισε όχι μόνο να ασπαστεί το Ισλάμ αλλά και να αλλάξει το όνομα της σε Shuhada Davitt που σημαίνει στα αραβικά «Μάρτυρες».

Η τραγουδίστρια που έχει διαγνωσθεί με ψυχική διαταραχή και έδωσε μεγάλη μάχη να την ξεπεράσει ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία της φορώντας την xιτζάμπ αλλά και ένα βίντεο να προσεύχεται. Η 51χρονη που είναι και μητέρα 4 παιδιών πέρυσι είχε αλλάξει πάλι το όνομα της σε Magda Davitt για να απαλλαγεί από… γονικές κατάρες όπως ισχυριζόταν.

«Θέλω να ανακοινώσω ότι είμαι περήφανη που θα γίνω μουσουλμάνα. Αυτό είναι η φυσική κατάληξη στο ταξίδι του κάθε έξυπνου θεολόγου. Όλες οι μελέτες των γραφών οδηγούν στο Ισλάμ. Αυτό καθιστά περιττές όλες τις άλλες γραφές» ήταν το σχόλιο της στο twitter.

Το 1992 είχε κάνει αίσθηση η φωτογραφία με τον Πάπα Ιωάννη Παύλου Β’που την έσκιζε μπροστά στην κάμερα, θέλοντας έτσι να διαμαρτυρηθεί για τις κακοποιήσεις παιδιών που διέπραξε η Ρωμαιοκαθολική εκκλησία.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους του αδελφούς και αδελφές μου που με καλωσόρισαν στο Ummam και που μου έστειλαν τόσα πολλά μηνύματα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε αυτό τι σημαίνει για εμένα» δήλωσε.

Η Sinead O’Connor έγινε μουσουλμάνα

Η Sinead O’Connor έγινε μουσουλμάνα

Σχόλια