Είχαμε πρεμιέρα για το Nomads την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου και ένα μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού το παρακολούθησε.

Πρώην παίκτρια του Fame Story στο Nomads

Το νέο συναρπαστικό ριάλιτι επιβίωσης που προβάλλεται από την τηλεοπτική συχνότητα του ANT1 κατάφερε να αγγίξει μέχρι και το 40% της συνολικής τηλεθέασης.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχοντας μεγάλη εμπειρία μπόρεσε να περιγράψει την φάση του αγωνίσματος με τον καλό τρόπο ενώ και οι παίκτες από την μεριά τους μας κράτησαν το ενδιαφέρον αμείωτο.

H πρώτη ομάδα, είναι η ομάδα Ωκεανός, με χρώμα το μπλε και αποτελείται από άτομα που έχουν διαγράψει σημαντική πορεία στο χώρο του αθλητισμού. Η δεύτερη ομάδα, είναι η ομάδα Φωτιά, με χρώμα το κόκκινο και απαρτίζεται από πρόσωπα της showbiz. Η τρίτη και τελευταία ομάδα, είναι η ομάδα Ζούγκλα με χρώμα το πράσινο. Στην ομάδα Ζούγκλα βλέπουμε ανθρώπους, πολίτες του κόσμου, με ευρύ backround, διαφορετικά ενδιαφέροντα και εξαιρετικές αθλητικές ή/και πνευματικές επιδόσεις.

Πιο συγκεκριμένα τα μέλη της κάθε ομάδας είναι τα εξής:

ΟΜΑΔΑ ΩΚΕΑΝΟΣ – AΘΛΗΤΕΣ (ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΜΠΛΕ):

Μιχάλης Ζαμπίδης, Βασιλική Μιλλούση, Γιώργος Κατσινόπουλος, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Όλγα Πηλιάκη, Νικόλας Παπαδόπουλος, Δήμητρα Φραντζή.

Αυτοί είναι οι 21 παίκτες του Nomads

ΟΜΑΔΑ ΦΩΤΙΑ – SHOWBIZ (ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ):

Γιώργος Μαυρίδης, Μάνος Πίντζης, Αποστολία Ζώη, Νίκος Αναδιώτης, Χριστίνα Κολέτσα, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Μαντώ Γαστεράτου.

Αυτοί είναι οι 21 παίκτες του Nomads

ΟΜΑΔΑ ΖΟΥΓΚΛΑ – ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ):

Λευτέρης Παρασκευάς, Νατάσα Καλογρίδη, Κωνσταντίνος Οροκλός, Παναγιώτης Βασιλάκος, Φώτης Φιλιππόπουλος, Ειρήνη Ζάχου, Εύη Ιωαννίδου.

Αυτοί είναι οι 21 παίκτες του Nomads

Στο πρώτο αγώνισμα νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα Φωτιά με αποτέλεσμα να εγκατασταθούν για μια εβδομάδα στην πολυτελή βίλα. Στην δεύτερη θέση βρέθηκε η ομάδα Ωκεανός όπου και διαμένει στο Ψαροχώρι ενώ στην τελευταία θέση είναι η ομάδα Ζούγκλα όπου και μένει στην παραλία.

Τα Tweets πήραν φωτιά με πολλά από αυτά να είναι ιδιαιτέρως επιτυχημένα και να συγκεντρώνουν πολλά likes.

Πρεμιέρα για το Nomads | Τα ξεκαρδιστικά Tweets

Σχόλια