Γιώργος Μαζωνάκης - Σημείο G
Ο Γιώργος Μαζωνάκης πρωταγωνιστεί φέτος σε ένα πρωτοποριακό show που διεγείρει όλες τις αισθήσεις και μας προ(σ)καλεί σε ένα ολονύχτιο διαδραστικό πάρτι.

Μία νέα πρόταση διασκέδασης που συνδέει το παρελθόν με το μέλλον και αλλάζε το χάρτη του αθηναϊκού nightlife.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο πλέον ανατρεπτικός Έλληνας καλλιτέχνης, είναι ο μόνος που έχει τη δυνατότητα να εμπνεύσει, να συνδημιουργήσει και να ηγηθεί ενός τόσο απαιτητικού και άρτιου αισθητικά project.

Τόσο άρτιο, όσο και ο χώρος που δημιουργήθηκε για να το φιλοξενήσει. Το γνωστό σε όλους «Έναστρον» της οδού Πειραιώς μεταμορφώθηκε σε «Σημείο G». Το επιβλητικό main stage που δεσπόζει στο κέντρο του μαγαζιού και περιβάλλεται από το κοινό, τα 4 bar σε σημεία-κλειδιά για άμεση επαφή με όλα τα δρώμενα, οι 3 private σουίτες στο ανώτερο επίπεδο που δημιουργούνται για πρώτη φορά σε live club στην Ελλάδα, ακόμη και το εντυπωσιακό lobby που σε αιφνιδιάζει από την πρώτη στιγμή, διαμορφώθηκαν ειδικά για να εξυπηρετήσουν στο μέγιστο τις ανάγκες του show.

Συνεργοί του Γιώργου Μαζωνάκη στο νέο του εγχείρημα:
Ο Dj και παραγωγός Chris Child με τη δική του avant garde άποψη της Electronic Μusic στο πιο φρέσκο και χορευτικό partyzone soundtrack, συνδυάζοντας από τη minimal αισθητική του Βερολίνου μέχρι τους Funky House ρυθμούς του Miami και της Ibiza και οι 36 μουσικοί, χορευτές & performers σε μία έντονη και συνεχή αλληλεπίδραση.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης πρωταγωνιστεί φέτος σε ένα πρωτοποριακό show που διεγείρει όλες τις αισθήσεις και μας προ(σ)καλεί σε ένα ολονύχτιο διαδραστικό party.

Την σκηνοθεσία και το art direction του project υπογράφει η Έφη Γούση, με την ιδιαίτερη καλλιτεχνική φυσιογνωμία της.

Στις 02 Δεκεμβρίου, ο Γιώργος Μαζωνάκης ανοίγει τις πύλες του «Σημείου G», έτοιμος να μας οδηγήσει στο new era του nightlife.

Συντελεστές :
Σκηνοθεσία/Art Direction: Έφη Γούση
Μουσική επιμέλεια/Ενορχήστρωση: Γιάννης Λιονάκης
Lighting Design: LightingArt Athens
Ηχοληψία: Αντώνης Παραμύθης – Γιάννης Βενιός
Sound Design: Nalyssa Green
Χορογραφίες: Δημήτρης Καράλης
Κοστούμια: Βασίλης Μπαρμπαρίγος
Σχεδιασμός Xώρου: Νίκος Υφαντής
Οργάνωση Παραγωγής /PR: Ερωδιός Live

ΣΗΜΕΙΟ G
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Πειραιώς 178 @ ΕΝΑΣΤΡΟΝ
Τηλέφωνα κρατήσεων: 210 3413550 / 210 3413552

 

Σχόλια