Συγκινητική ιδιαίτερα ήταν η τρυφερή εξομολόγηση της Shaya για τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της που διανύει.

Shaya - Τι κρύβεις

Το πρώην μέλος των Hi-5 διανύει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της. Ιδιαίτερα ανανεωμένη και κυριολεκτικά να λάμπει.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” με την Φαίη Σκορδά μοιράζοντας με τον κόσμο την χαρά της για αυτό που βιώνει.

“Το περιμένουμε όλοι, και οι συγγενείς, έρχεται και η μητέρα μου για να είναι κοντά μου, νομίζω μοιάζει και στους δυο μας, και έχουμε μείνει στη λεπτομέρεια, αν θα έχει άφρο μαλλί, αν θα είναι ασπρούλικο ή θα πάρει λίγο από το χρώμα μου. Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης και σκεφτόμαστε να κάνουμε γάμο του χρόνου”.

Η τρυφερή εξομολόγηση της Shaya

Στο παρελθόν η Shaya είχε μιλήσει και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την εγκυμοσύνη της αλλά και για το φύλο και το όνομα του παιδιού.


Είναι αγοράκι! Και θέλουμε ένα όνομα που θα είναι και ωραίο στα Αγγλικά αλλά να είναι ωραίο και στα ελληνικά.” Πρόσθεσε επίσης:”Τώρα θα αλλάξουμε και σπίτι να βρούμε ένα μεγάλο με δωμάτιο extra για τον μικρό”, ενώ παραδέχτηκε πόσο πολύ συγκινείται όταν βλέπει τον υπέρηχο του μωρού της.

Η Shaya δεν δίστασε να εξομολογηθεί και την δύσκολη φάση που έζησε με την εγκυμοσύνη, με ένα πρόβλημα που υπήρχε το οποίο είχε και ήταν 50-50 οι πιθανότητες της εγκυμοσύνης της αλλά όλα πήγαν πολύ καλά αφού διανύει τον 5ο μήνα και ήδη ακούει τον μικρό να κλωτσάει. Επιπλέον ανέφερε πως θα ανέβει το επόμενο διάστημα και τα σκαλιά της εκκλησίας, σε ένα γάμο και βάπτιση μαζί, για το νέο μέλος της οικογένειας!

Σχόλια