Ο Νότης Σφακιανάκης βρέθηκε στην εκπομπή του Θέμου ΑναστασιάδηΟΛΑ ξεκόλλα” και μίλησε κυριολεκτικά για όλους και για όλα.

Ως καλεσμένος της εκπομπής, ο Νότης Σφακιανάκης μίλησε για τον νέο του δίσκου, εξέφρασε τις κοινωνικές και πολιτικές του ανησυχίες και μίλησε για τις απόψεις του χωρίς κανένα ενδοιασμό.

“Δεν κοιμάμαι Θέμο μου τα βράδια με αυτά που συμβαίνουν”. Δήλωσε ο Νότης Σφακιανάκης,είμαστε υπό κατοχή αυτή τη στιγμή. Το νέο μου τραγούδι με τίτλο Γραβάτα, είναι αφιερωμένο στον Αλέξη Τσίπρα“, είπε χαρακτηριστικά στον παρουσιαστή της εκπομπής, εξηγώντας πως το συγκεκριμένο τραγούδι ισχύει για τον εκάστοτε Αλέξη.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στους πολιτικούς και μίλησε για την μετάβαση της χώρας στο ευρώ, καθώς και για την διοργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων στην Ελλάδα. “Αν ήταν Έλληνες δεν θα συμπεριφέρονταν έτσι. Δεν θα έπρεπε να είχαμε μπει στη νομισματική ένωση και δεν θα έπρεπε να είχαμε κάνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες”, τόνισε.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και σε πολιτικούς, όπως ο Κώστας Σημίτης. Αντίστοιχα μίλησε για την επιλογή για τη μετάβαση στο ευρώ, αλλά και τη διοργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων το 2004. “Αν ήταν Έλληνες δεν θα συμπεριφέρονταν έτσι. Δεν θα έπρεπε να είχαμε μπει στη νομισματική ένωση και δεν θα έπρεπε να είχαμε κάνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες», επεσήμανε.

Προς το τέλος της συνέντευξης του, μίλησε για τον Βασίλη Καρρά και την εξαιρετική συνεργασία που έχουν στο Teatro όπου τραγουδούν μαζί. “Ο Βασίλης ανήκει στην πιο παλιά σχολή, έχει πνεύμα ο Βασίλης.” Και διηγήθηκε μια ιστορία για παλαιότερη συνεργασία με τον Βασίλη Καρρά.

Δείτε το απόσπασμα:

Νότης Σφακιανάκης – Γραβάτα:

Στίχοι:

“Κοίτα, εγώ με ψέματα δεν μίλησα
ποτέ μου εγώ δεν κρύφτηκα
ποτέ σε ψεύτικες σκιές
Άκου, εγώ δεν σ’αποκάλεσα ποτέ μου
αδελφέ μου, και δεν σου μίλησα ποτέ μου
με βρισιές!

Τρέχα και πήγαινε το χρήμα να θηλάσεις
να εκτελέσεις διαταγές καθορισμένες
όμως να ξέρεις δεν μπορείς να αποδράσεις
κι όλες οι μέρες σου εκεί είναι μετρημένες.

Κοίτα, εσύ που κρύβεσαι
σε χάρτινες ασπίδες
πάντα θα αισθάνεσαι πως κάποιος
σε κοιτάζει, άκου
όταν ο ήλιος θα ποτίζει την σκιά σου
με ακτίδες, πάντα το φως αυτό εσένα
θα τρομάζει

Τρέχα και πήγαινε το χρήμα να θηλάσεις
να εκτελέσεις διαταγές καθορισμένες
όμως να ξέρεις δεν μπορείς να αποδράσεις
κι όλες οι μέρες σου εκεί είναι μετρημένες.

Τρέξε και κρύψου στις ασπίδα σου και πάλι
και με το φως του φεγγαριού νυχτοπερπάτα
κοίτα πως είσαι στον καθρέφτη, κοίτα χάλι
την ρετσινιά δεν σου την σβήνει μια γραβάτα”

Σχόλια