Χριστίνα ΣάλτηΗ Χρίστινα Σάλτη μίλησε στο περιοδικό “Hello” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε πως στην αρχή της καριέρας της αντιμετώπισε ρατσιστικά σχόλια για τα κιλά της.

Συγκεκριμένα είπε:
Όταν μπήκα στον χώρο είχα άγνοια για τα πάντα. Δεν πήγαινε το μυαλό μου ποτέ στο κακό. Δεν μπορώ να πω ότι κάποιος με ενόχλησε. Αυτό που ίσως με στεναχωρούσε περισσότερο ήταν πως δεχόμουν σχόλια για τα κιλά μου, ενώ ποτέ δεν ήμουν υπέρβαρη. Μου το έλεγαν πάρα πολύ συχνά και δε σου κρύβω ότι κάποια στιγμή με έκαναν να πιστέψω ότι πρέπει να αδυνατίσω. Όμως επειδή είμαι αντιδραστική, ως Πόντια, μπορεί να με ενοχλούσε που το άκουγα συνέχεια, αλλά από την άλλη δεν προσπάθησα να χάσω κιλά. Δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα. Το μόνο που έκανα σε όλη μου τη ζωή ήταν να γυμνάζομαι. Θέλω να περνάω καλά, να μην στερούμε τίποτα, να είμαι κανονικός άνθρωπος. Άλλωστε δε χρειάζεται να είμαστε και όλοι ίδιοι.”

Ενώ παράλληλα δηλώνει πως πλέον το έχει ξεπεράσει:
“Είμαι πολύ μαζεμένη. Το θέμα με τα κιλά που με στεναχώρησε στην αρχή της πορείας μου, τώρα έχω το θάρρος και το λέω. Πριν από μερικά χρόνια δεν υπήρχε περίπτωση να το δημοσιοποιήσω. Μάλλον είμαι καλύτερα με τον εαυτό μου πια.

Σχόλια