Οι τρυφερές δηλώσεις του Σάκη Ρουβά είναι ό,τι πιο γλυκό θα δεις σήμερα.

Ο Σάκης Ρουβάς μιλάει για την βάφτιση του γιου του

Με την τρίτη σεζόν του The Voice να φέρνει πρωτιές στις τηλεθεάσεις και μια νέα εκπομπή με τον ίδιο στο τιμόνι να βρίσκεται στα σκαριά, ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στο Fix στη Θεσσαλονίκη και μέχρι τότε μας ενώνει όλους για έναν καλό σκοπό: να δώσουμε χαμόγελο στα παιδιά που το έχουν ανάγκη, μέσα από την εφαρμογή Ομάδα Προσφοράς του ΟΠΑΠ.

Οι τρυφερές δηλώσεις του Σάκη Ρουβά

Πρόκειται για μια εφαρμογή που κατεβάζουμε δωρεάν στο κινητό και όσο εμείς παίζουμε διασκεδαστικά παιχνίδια, κερδίζουμε πόντους που μεταφράζονται σε ένα ποσό που ο ΟΠΑΠ προσφέρει για την ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων Αγία Σοφία και Παναγιώτη & Αγλαϊας Κυριακού. Έχουν δοκιμάσει τα μεγαλύτερα παιδιά του πρεσβευτή της Ομάδας Προσφοράς, Σάκη Ρουβά, να παίξουν μαζί του αυτά τα παιχνίδια; «Δεν έχουν προλάβει, γιατί έχω ήδη τερματίσει όλες τις πίστες», λέει γελώντας ο ίδιος.

Σχεδόν 10 ετών η Αναστασία, 7 ο Αλέξανδρος, 6 η Αριάδνη και μόλις 2½ ο Απόλλωνας, ο βενιαμίν της οικογένειας, γεμίζουν το σπίτι της Κάτιας και του Σάκη με γέλια και παιδικές φωνούλες. Μάλιστα ο μικρούλης, που βαπτίστηκε σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο το Σεπτέμβριο, έχει μεγαλώσει πολύ και προσπαθεί να ακολουθεί σε όλα τα μεγαλύτερα αδέρφια του. «Μας έχει τρελάνει ο Απόλλωνας. Νιώθουμε πως μεγαλώνει πιο γρήγορα απ’ όλα τα παιδιά μας, σαν να τρέχει να τα προλάβει. Προχθές βγήκε από την κούνια και απέκτησε κρεβατάκι. Είναι πολύ επικοινωνιακός και μιλάει πολύ καλά για την ηλικία του» λέει ο Σάκης που όταν αναφέρεται στην οικογένειά του το πρόσωπό του φωτίζεται.

πηγή: People Greece

Σχόλια