Συνέντευξη στην εφημερίδα Secret παραχώρησε η Σαμπρίνα, μιλώντας για την καριέρα της και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Σαμπρίνα

“Αδικημένη έχω αισθανθεί μόνο με κακίες. Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια δεν κυνήγησα πολύ τη δουλειά, γιατί και ο γιος μου ήταν πολύ μικρός, δεν ήταν όλα εύκολα. Γενικά απέχω από τις δημόσιες σχέσεις. Τις απεχθάνομαι” δήλωσε η τραγουδίστρια ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στο θέμα που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις της Ελένης Βιτάλη κατά του Αντώνη Ρέμου.

“Εμένα μου αρέσει ο Ρέμος, αλλά αυτό είναι δικό μου θέμα. Ο καθένας μπορεί να λέει ελεύθερα τη γνώμη του. Δεν μου αρέσει όμως ένας συνάδελφος να κρίνει έναν άλλο συνάδελφο. Αρκεί να σου πω ότι η χειρότερη μου στιγμή κάθε εβδομάδα είναι η ώρα που πρέπει να δώσουμε ένα πεντάρι σε κάποιον συμπαίκτη μας. Εγώ αποφάσισα από την αρχή που πήρα μέρος στο σόου ότι κάθε εβδομάδα θα το δίνω σε κάποιον διαφορετικό”.

Πρόσφατα η Σαμπρίνα βρέθηκε στην εκπομπή ΌΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ του Θέμου Αναστασιάδη και φανερά ενθουσιασμένη μίλησε για την συμμετοχή της στο Your Face sounds Familiar 4 που μεταδίδεται από την τηλεοπτική συχνότητα του ANT1.

“Χάρηκα πάρα πολύ που δέχτηκα αυτή την πρόταση. Βαρέθηκα να κάνω εμένα. Βάφομαι και κάνω τη Σαμπρίνα. Ε να κάνω και κάτι άλλο… Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν: ”Σε ενδιαφέρει το σόου;” και απάντησα: ”Ναι πάρα πολύ”. Με ενδιαφέρει γιατί καταρχήν τραγουδάς. Το μισό το έχουμε. Το έχουμε γιατί τραγουδάω σωστά. Τώρα αν θα κληθώ να κάνω τον Χατζή, δεν το έχουμε.”

Όσον αφορά τα πρόσωπα που θα ήθελε η ίδια να μιμηθεί είπε:

“Ίσως να είναι πιο εύκολο να κάνω πρόσωπα που να μην είναι καθόλου κοντά σε μένα.”

Επίσης μίλησε για την καταπίεση που έχει δεχτεί στα παιδικά της χρόνια ενώ τόνισε πως είναι ο εαυτός της και πως σε κάποιους αυτό μπορεί να αρέσει και σε κάποιους άλλους όχι.

Η Σαμπρίνα ως Νατάσσα Μποφίλιου στο YFSF

Σχόλια