Δείτε τι δήλωσε ο Μίκης Θεοδωράκης για την απόφαση του Σάκη Ρουβά να τραγουδήσει το "Άξιον Εστί";

Ο Σάκης Ρουβάς παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για το θέμα που συζητιέται πολύ τις τελευταίες μέρες, που αφορά την ερμηνεία του στο “Άξιον Εστί” με αφορμή τα 90 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη.

Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης τόνισε πως ο κόσμος πρέπει να επικεντρωθεί στο έργο του Μίκη Θεοδωράκη, και όχι στην παρουσία του ίδιου του Σάκη.

«Πραγματικά ενθουσιάστηκα με το άκουσμα της πρότασης. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς οι καλλιτέχνες είναι να γινόμαστε αγωγοί της ενέργειας που μας δίνεται. Να την επικοινωνούμε στους άλλους ανθρώπους. Αυτό νομίζω είναι πολύ σπουδαίο. Δεν θα σταματήσω να το κάνω για το υπόλοιπο της ζωής μου γιατί αυτό διεγείρει τις αισθήσεις μου και την ψυχή μου. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο», είπε συγκεκριμένα ο Σάκης Ρουβάς.

Ακόμα, συμπλήρωσε: «Μην δίνετε βάση στην δική μου παρουσία. Δώστε στο έργο. Θα δώσω το δικό μου αποτύπωμα. Θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια που σαν μαθητής στην Κέρκυρα τραγούδαγα με τους συμμαθητές μου τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και τώρα νιώθω το μεγαλείο του».

Σχόλια