Καρδιά - REC (Βίντεο Κλιπ)

Με ένα μήνυμα στο Facebook και με μια φωτογραφία, ο Άρης Λουμάκης των REC εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους fans του συγκροτήματος.

Συγκεκριμένα έγραψε “και να σκεφτεί κανείς ότι 3 χρόνια πριν δεν είχα ούτε ένα χέρι να με “σηκώσει” #thankful #motivation #rec#live #people #teamRec”, αναφερόμενος στο 2012 όπου το συγκρότημα κόντεψε να διαλυθεί μετά την αποχώρηση της Ναυσικάς.

rec

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσαν οι REC στο koolnews.gr, ο Άρης μίλησε για την Ξένια που  αποτελεί τη γυναικεία φωνή του συγκροτήματος τα τελευταία χρόνια:

Η Xenia ήρθε από ανάγκη και έγινε απαραίτητη. Είναι το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί στους REC. Μετά την αιφνίδια αποχώρηση της προηγούμενης κοπέλας του γκρουπ, της Ναυσικάς, ήρθε η Xenia που ήταν προσωπική φίλη του Mike. Ξέραμε πως τραγουδούσε, δεν είχαμε όμως ποτέ σκεφτεί πως θα χρειαστούμε νέα φωνή. Τη διάλεξα γιατί έχει μια νοοτροπία που δεν υπάρχει στην Eλλάδα: Είναι συνεπής, πειθαρχημένη και πέφτει με τα μούτρα στην δουλειά. Είναι δουλευταρού και έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, ενώ εγώ «χάνομαι» ορισμένες φορές στο δικό μου κόσμο.”

Δείτε όλα όσα είπαν στο GetGreekMusic για το νέο τους δίσκο “Ανήκω Εδώ”:

Σχόλια