Ραλλία ΧρηστίδουΤο βίντεο της Ραλλίας Χρηστίδου είναι μία μίνι παρουσίαση του νέου της δίσκου «Με όπλο την αγάπη».

Περιέχει πλάνα από το studio, από πέντε τραγούδια: «Tengo Soledad», «Ασπρο γιασεμί», «Το παλιό μου εγώ», «Πόση αλήθεια αντέχεις», «Δικιά σου» αλλά και μερικές δηλώσεις του Γιάννη Κότσιρα και της Ρίτας Αντωνοπούλου, όπου μιλάνε για την συνεργασία τους μαζί της με τα πιο ειλικρινή λόγια.

Αυτό που είπε η Ραλλία, για την συνάντηση της με τον Γιάννη Κότσιρα, είναι «’Εχει βάλει όλη του την αγάπη και την διάθεση για αυτόν το δίσκο και είμαι πραγματικά χαρούμενη που τον ξανασυναντώ μουσικά μετά από 10 χρόνια».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Κότσιρας μας λέει « Ο δίσκος «με όπλο την αγάπη» είναι ένα δίσκος ‘πιο Ραλλια ως προσωπικότητα’ γιατί έχει πιο πολλά δικά της τραγούδια αλλά και τραγούδια τα οποία της ταιριάζουν και είναι του χαρακτήρα της. Είναι μια τραγουδίστρια με μεγάλες δυνατότητες, μια τραγουδίστρια που μπορεί να ερμηνεύσει σχεδόν όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής και όλο αυτό να το κάνει με ήθος και όχι προσπαθώντας να προβάλει ένα τρόπο ζωής ή αλλιώς lifestyle όπως λεγεται».

Ενώ η Ρίτα Αντωνοπούλου εξομολογείται «Στο παρελθόν δεν είχα ξανακάνει κάποιο ντουέτο με γυναίκα και η πρώτη φορά είναι με την Ραλλία. Σαν ιδέα μου άρεσε πάρα πολύ γιατί την εκτιμώ πολύ σαν τραγουδίστρια».

Δείτε και ακούστε τα μερικά από τα καινούργια τραγούδια της Ραλλίας εδώ

Σχόλια