Ραλλία Χρηστίδου - Ευριδίκη_ ΑρχιτεκτονικήΌπως διαβάσατε πρώτοι στο GetGreekMusic, η Ραλλία Χρηστίδου θα συναντηθεί με την Ευρυδίκη στην σκηνή της Αρχιτεκτονικής από την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου.

Σήμερα θα σας μεταφέρουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, για το τι θα δείτε στην Αρχιτεκτονική.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η Ραλλία και η Ευρυδίκη θα βρίσκονται στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι, για να μας χαρίσουν τέσσερα μοναδικά βράδια.

Το πρόγραμμα θα είναι πολύπλευρο. Τόσο η Ραλλία όσο και η Ευριδίκη, θα ερμηνεύσουν τραγούδια από τις προσωπικές τους δουλειές και μερικά απ’αυτά μάλιστα, θα είναι όμορφα και ευρηματικά διασκευασμένα.

Θα φλερτάρουν με το ξένο ρεπερτόριο ανάμεσα σε δικά τους αγαπημένα τραγούδια αλλά και με το ελληνικό ρεπερτόριο, σ’ενα ταξίδι που σίγουρα θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Για να προετοιμαστείτε μέχρι τότε σας προτείνουμε, να απολαύσετε το νεο δίσκο της Ραλλίας Χρηστίδου «Με όπλο την αγάπη» καθώς επίσης και να παρευρεθείτε στην ανανεωμένη και φιλόξενη αίθουσα του Παρνασσού στις 10 Φεβρουαρίου για να γνωρίσετε ακόμα καλύτερα την Ευριδίκη μέσα από το μουσικό ταξίδι με τίτλο «Η Edith, ο Elvis και ότι αγαπώ. Το μπλε ταξίδι»

 

Αρχιτεκτονική, Γκάζι

Ελασιδών 6 Γκάζι, Πειραιώς 116

Τηλέφωνο για κρατήσεις: 2109014428

Σχόλια