Μιχάλης Ρακιντζής @ ΚαλημερούδιαΟ Μιχάλης Ρακιντζής βρέθηκε στην εκπομπή “Καλημερούδια” και μίλησε για την καριέρα του, αλλά και για την εμπειρία του στη Eurovision.

Συγκεκριμένα για τη Eurovision δήλωσε:
“Είχε αρκετό χιούμορ θα έλεγα. Η Eurovision είναι μια ασήμαντη υπόθεση, δεν είναι τίποτα σοβαρό. Δεν προβάλλεται η χώρα, όπως προβάλλεται σήμερα με ένα οικονομικό σκέλος. Είναι ένα τραγούδι και, μάλιστα, σε ένα χώρο που πρέπει να ξέρεις πού πας. Εμείς δεν ξέραμε. Είναι ένα παράξενο event που δεν θα χώραγα εκεί μέσα. Δεν μετράω καθόλου το αν αδικηθήκαμε. Εάν μετά από τόσα χρόνια, πάρεις και ακούσεις ξανά τα κομμάτια της συγκεκριμένης χρονιάς, θα καταλάβεις τι έγινε, αλλά δεν έχει και καμία σημασία. Ίσως για κάποιους που είναι fans της Eurovision, να είναι κάτι πολύ σημαντικό.”

Ποιες ήταν οι εντυπώσεις του από το διαγωνισμό;
“Νομίζω ότι παίζεται αλλού το παιχνίδι, δεν παίζεται στα τραγούδια των χωρών. Κι εγώ κατάλαβα πηγαίνοντας εκεί. Μένεις σε ένα ξενοδοχείο μία εβδομάδα που μένουν όλοι οι παράγοντες εκεί και όταν ακούς στους διαδρόμους τις επιτροπές της κάθε χώρας “πέρυσι μας δώσατε 5, μας χρωστάτε τους 5, θα μας τους δώσετε φέτος;”, “όχι για τους χρωστάω σε αυτή τη χώρα”. Δηλαδή γίνεται ένα παιχνίδι, όχι ποιο είναι το τραγούδι που θα προβληθεί, αλλά τι χρωστάμε κάθε φορά, “μας δώσατε εσείς, θα σας δώσουμε εμείς φέτος”.”

Ενώ κλείνει την κουβέντα για τη Eurovision λέγοντας:
“Είναι αδικία να μετράς ένα κομμάτι από την Eurovision. Κάποια τραγούδια που ήρθαν πρώτα, δεν ακούστηκαν ποτέ από εκείνη την μέρα. Το “S.A.G.A.P.O”. είναι το τοπ κομμάτι στις συναυλίες, γίνεται πανζουρλισμός. Χαίρομαι που έζησα αυτή την εμπειρία, αλλά δεν θα το έκανα ξανά. Είναι κάτι που πρέπει να το δοκιμάζουν νέα παιδιά, έτσι για την εμπειρία”

Δείτε τη συνέντευξη που έδωσε ο Μιχάλης Ρακιντζής στη Ντορέττα Παπαδημητρίου:

Σχόλια