Το πρόβλημα υγείας της Mariah Carey ήταν αρκετά σοβαρό, έτσι ώστε να ματαιώσει όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες της. Δείτε τι αναφέρει η ίδια.

Η Mariah Carey είναι συνδεδεμένη με την γιορτή των Χριστουγέννων, λόγω του πιο κλασσικού χριστουγεννιάτικου τραγουδιού στον κόσμο, το “All I want for Christmas“. Κάθε χρόνο λοιπόν η παγκοσμίου φήμης star κάνει μια μεγάλη, γιορτινή περιοδεία.

Φέτος όμως τα πράγματα είναι αλλιώς. Ένα πρόβλημα υγείας καθιστά αδύνατο να πραγματοποιηθούν οι συναυλίες της και η ίδια αναγκάστηκε να ενημερώσει τους fans της για την ακύρωσή τους.

Δυστυχώς η αγαπημένη τραγουδίστρια έπαθε λοίμωξη του αναπνευστικού, ύστερα από ένα μικρό κρυολόγημα που αντιμετώπισε.

«Ακριβώς εγκαίρως για την χριστουγεννιάτικη περίοδο, φαίνεται πως πήρα ένα δικό μου δωράκι! Μια υπέροχη λοίμωξη του αναπνευστικού, μετά από την γρίπη της προηγούμενης εβδομάδας! Τέλεια! Ξέρετε ότι δεν υπάρχει τίποτα που αγαπώ περισσότερο από το να γιορτάζω τα Χριστούγεννα, αλλά πρέπει να ακολουθήσω τις εντολές του γιατρού μου και να ξεκουραστώ μέχρι εκείνος να μου πει πότε μπορώ να τραγουδήσω στη σκηνή. Μέχρι τότε, δυστυχώς, πρέπει να ακυρώσω τις πρώτες συναυλίες της επερχόμενης χριστουγεννιάτικης περιοδείας μου. Θα το κάνω, ώστε να μπορέσω να σας δω όλους σύντομα!» έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στην σχετική λεζάντα στον προσωπικό της λογαριασμό της στο instagram.

Σχόλια