Γιούχαραν την Britney Spears σε συναυλία της έπειτα από μια γκάφα που έκανε.

Γιούχαραν την Britney Spears

Ο τελευταίος σταθμός της περιοδείας της Britney Spears ήταν το Blackpool στην Αγγλία και την ώρα που ήταν on stage είπε φωνάζοντας: «Πώς αισθάνεσαι Μπίρμιγχαμ;»! Ανέφερε λάθος πόλη και προσπάθησε να το διορθώσει λέγοντας: «Εννοώ Blackpool»!

Γιούχαραν την Britney Spears

Έλα μου όμως που το κακό είχε γίνει και οι θαυμαστές της στη συναυλία άρχισαν να την γιουχάρουν, βέβαια κάποιοι άρχισαν να πιστεύουν τις φήμες που υπήρξαν το τελευταίο διάστημα για το πρόβλημα υγείας της Britney! Ποιο είναι αυτό;

Σύμφωνα με την εφημερίδα National Enquirer, η τραγουδίστρια ξεχνάει πράγματα και πρόσωπα, έχει απώλεια μνήμης και πολλές φορές δεν θυμάται ακόμα και τα πιο απλά πράγματα: «Η Britney ξεχνάει σε επικίνδυνο βαθμό κάτι που έχει ανησυχήσει την οικογένειά της. Δεν θυμάται πια ούτε σε ποια πόλη τραγουδάει, ούτε και τα ονόματα των συνεργατών της πολλές φορές».
Πώς όμως ξεκίνησαν αυτές οι φήμες για την υγεία της; Η τραγουδίστρια σε εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη δεν μπορούσε να θυμηθεί το όνομα του Andy Cohen, τον οποίο ήθελε να καλέσει στη σκηνή και εκ τότε υπάρχουν αυτές οι φήμες για την υγεία της.

Μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό…!!!

Σχόλια