Πρώην παίκτρια του Fame Story δέχθηκε πρόταση για να συμμετάσχει στο Survivor 2.

Ιωάννα Κουταλίδου

Ο λόγος για την Ιωάννα Κουταλίδου που την γνωρίσαμε το 2004 μέσα από την συμμετοχή της στο Fame Story 2.

Ο τσαμπουκάς της και η προσωπικότητα της ήταν αυτά που μας κίνησαν το ενδιαφέρον στην Ιωάννα. Μπορεί να αποχώρησε σχετικά γρήγορα από το παιχνίδι, ωστόσο την θυμόμαστε και την αγαπάμε μέχρι και σήμερα. Μετά από 1 album και 2 cd-singles και μετά από τις επιτυχίες της “Θα ραγίζουν οι καρδιές”, “Χτυπάει η καρδιά μου”, “Γκέισα”, “Επικίνδυνα ζω” και “Έχεις χάσει επεισόδια” η Ιωάννα Κουταλίδου έδωσε ξανά το παρών μέσα από το νέο της τραγούδι “Ετυμηγορία“.

Η τραγουδίστρια δέχθηκε πρόταση για το reality επιβίωσης και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Όλα καλά” γι’ αυτό:

“Μου είχαν πει από πέρσι για το Survivor 2, αλλά δεν πήγα. Δεν μπορώ να αφήσω την κόρη μου, με τίποτα! Κάποια άτομα μέσα από την παραγωγή μου είχαν πει πως θέλουν να προτείνουν το όνομά μου, που θα μπορούσα να πω, “ναι θέλω πολύ”, αλλά μπορεί να μη με έπαιρναν τελικά”.

Παράλληλα με αφορμή την ερώτηση του δημοσιογράφου για την ανάρτηση της Μάρως Λύτρα όπου δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση, η Ιωάννα εξομολογήθηκε πως και εκείνη έχει δεχθεί και μάλιστα αρκετές φορές.

Τέλος αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Γιώργο Χρήστου σήμερα, για το αν θα πήγαινε Eurovision και για το αν έχει κάνει πλαστικές.

Πρώην παίκτρια του Fame Story στο Survivor 2;

Σχόλια