Η επίσκεψη της Παπαρίζου στην ΕΡΤ άναψε για τα καλά την σπίθα με τα σενάρια για συμμετοχή της στην Eurovision με την ”φανέλα” της Κύπρου να φουντώνουν και να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

επίσκεψη της Παπαρίζου στην ΕΡΤ

Η αλήθεια είναι πως η πρόσφατη επίσκεψη της στο ραδιομέγαρο δεν είχε καμία σχέση με τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά από το newsit.gr, υπήρχε προγραμματισμένη εδώ και πολύ καιρό συνάντηση με τον καλλιτεχνικό διευθυντή των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ, Τάσο Συμεωνίδη.

Η συνάντηση είχε θέμα το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ορχήστρα της ΕΡΤ καθώς επιθυμούν το δεύτερο εξάμηνο του 2018 να κάνουν συναυλίες με καλλιτέχνες και για αυτό έχουν γίνει συναντήσεις και με άλλους, όπως τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τον Μάνο Πυροβολάκη.

Με αφορμή όμως το «θολό» τοπίο για τον «ελληνικό τελικό» η επίσκεψη της Παπαρίζου στο ραδιομέγαρο φούντωσε τις φήμες για «απευθείας ανάθεση» που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Η πραγματικότητα είναι ότι στην ΕΡΤ για ακόμα μία  φορά αφήνουν το χρόνο να κυλά… αφού και το χρήμα από το ανταποδοτικό τέλος – χαράτσι κυλά… και δεν υπάρχει λόγος βιασύνης και ιδιαίτερης πίεσης…

Η επίσκεψη της Παπαρίζου στην ΕΡΤ

 

Σχόλια