Έπειτα από 20 χρόνια  επιτυχίες οι ΜΠΛΕ και ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥ θα το γιορτάσουν με μια μεγάλη συναυλία το Σάββατο 4 Μαρτίου στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη.

Θεοδοσία Τσάτσου-Τζώρτζ

Οι ΜΠΛΕ  αποτελούμενοι από τον Γιώργο Παπαποστόλου  σε μουσική, τον Γιώργο Παρώδη σε στίχους, τη Τζώρτζια Κεφαλά στα φωνητικά και τη Νατάσα Αλεξίου στο βιολί συναντούν σε μία συναυλία – γιορτή την Θεοδοσία Τσάτσου για τα 20 χρόνια του συγκροτήματος!

Τον Δεκέμβριο του 1996 οι ΜΠΛΕ κυκλοφόρησαν τη πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “ENOXEΣ” με τραγουδίστρια του συγκροτήματος τη Θεοδοσία Τσάτσου.

Ενάμιση χρόνο μετά η Θεοδοσία αφήνει τα φωνητικά ηνία του συγκροτήματος στη Τζώρτζια και ξεκινάει solo καριέρα.

Τον Δεκέμβριο που μας πέρασε, πραγματοποιήθηκε μία μουσική συνάντηση στην Αθήνα για τα 20 χρόνια των ΜΠΛΕ και αυτή ήταν το έναυσμα για μια σειρά κοινών συναυλιών το 2017 σε Ελλάδα και Κύπρο, με πρώτο σταθμό την Θεσσαλονίκη.

Την ευκαιρία θα έχουμε να απολαύσουμε μαζί τις δύο τραγουδίστριες σε μία ξεχωριστή εμφάνιση το Σάββατο στις 4 Μαρτίου στη σκηνή του PRINCIPAL CLUB THEATRE στον πολυχώρο του Μύλου στη Θεσσαλονίκη,τον χώρο όπου άρχισε το μουσικό παραμύθι για τους ΜΠΛΕ πριν από 20 χρόνια.

20 Χρόνια ΜΠΛΕ στο Principal Club Theater

Τζώρτζια-Θεοδοσία Τσάτσου

Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Ώρα προσέλευσης: 21:30 / Ώρα έναρξης: 22:30

Τηλ πληροφοριών: 2310.510081

Εισιτήριο θεάματος: 12€, Προπώληση: 10€

Έντεχνον, Σάρωθρον, Stereodisc, Harry’s Spot (Σβώλου), Καφέ Ηλιοτρόπιο, Καφέ Διώροφον (Καλαμαριά)

Στο εισιτήριο δεν περιλαμβάνεται ποτό και είναι μόνο είσοδος θεάματος της συναυλίας, καθώς και δεν εξασφαλίζει θέση καθήμενου.

Για κράτηση επικοινωνείτε στο 2310.510081

Σχόλια